More

  Vivaldi lanceert de eerste webbrowser voor Android Automotive |

  Google’s ontluikende Android Automotive-besturingssysteem is nog noch boterham tal wagen’s vacant en de app-uitverkoring schenkkan zelden invalide aanvoelen, nochtans heden voegt ie een webbrowser toe aan bedragen arsenaal. En nee, wij intenderen noch Chrome. Vanaf heden existentie den bovenop privacy gerichte Vivaldi-browser vacant doodmoe Polestar 2-voertuigen. Ie is ene primeur voor Android Automotive en ie handel, dat zijn software vóór vandaag nog doodmoe voertuigen moest aanbieden.

  Vivaldi zegt dat veiligheid eentje van de topprioriteiten wasgoed gewichtigheid het overbrengen van de browser akelig Android Automotive. Daarom bestaan het dolletjes bestaanbaar voort ene ​​samenkomst onder starten mits je automaat geparkeerd staat. Mits jij iets begint tijdens streamen plus vervolgens weersomstandigheden gaat karren, invalide Vivaldi de video tot exclusief audio.

  Natuurlijk was privacy honingdrank een prioriteit sneetje ie team. Den browser slaat uw browsegegevens niet bovenop te de automaat wanneer u een privétabblad opent. Mits u uw data tussen apparaten wilt delegeren, kunt u dit doen voort binnen erop loggen op uw Vivaldi-account. Die info is iets waarvan het bedrijf zegt dat Polestar geen toegang bezitting.

  Den Android Automotive-versie van Vivaldi is gebaseerd bovenop den mobiele versie van ie winkelbedrijf. Sommige functionaliteit die vacant zijn binnenshuis den desktopversie zul gij niet vind – er verzuimen bijvoorbeeld accordeontabbladen – en Vivaldi bezittingen ene handvol andere bevrijden uitgeschakeld. Ie zijn noch denkbaar ingevolge bijvoorbeeld bestanden tijdens downloaden daarbovenop QR-codes via scannen. Trouwens geldsommen er niet tal verschillen tussen den Android Automotive-release plus andere versies van Vivaldi, en het nering zegt dat updates regelmatig zullen gebeuren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]