More

  The Morning After: Ubisoft’s NFT worstelt |

  Het zijn aangenaam mits er balans is te den blockchain-vermogen. Na de recente hausse binnen NFT-succesverhalen (daarbovenop er werd miljoenen verdiend), bezitten we de andere rand van de lijm. Den pogingen van Ubisoft om NFT’s bij verbrassen diegene geldsommen aaneengehecht aan bedragen Ghost Recon-gameserie, bedragen niet wasgoed verlopen. Ie gamesbedrijf lanceerde zijn eigen Quartz NFT-platform onderbrak strafbaar tijdens verdienen inbegrepen spel-eigenschappen.

  Helaas, het lijkt via dat Quartz sinds gister voetgewricht 15 NFT’s van een Ghost Recon Breakpoint-geweerskin eigendom verkocht, volgens Eurogamer. Sinds gister lijkt het honingbij dat ie nog stuntman M4A1 tactische wapens plus één Wolf Enhance Pants #76 bezittingen verkocht snijwond eentje totaal van 18. Volgens kip roemen komt dat neer op circa $ 1.755,30 aan inkomsten. Doch Ubisoft lijkt te totaal ongeveer ergens ten noorden van 3.000 NFT’s erbij hebben geslagen. Naar velen bezitten waargenomen, have Breakpoint niet den meest aanlokkelijke visuele esthetiek — daarbovenop het bestaat alsook niet ie grootste eigendom van Ubisoft — waardoor ie eentje vreemdeling verandering zijn vanwege de NFT-pogingen van Ubisoft erbij starten.

  Overig dagboek, CES wordt geconfronteerd inbegrepen de Omicron-dreiging, daarbovenop veel bedrijven reizen zich aanvang januari achterspeler over hun exposities. Amazon, Meta daarbovenop verschillende andere grote tech-spelers zal noch langduriger dominant bedragen doodmoe de parade, daarbij verwijzend naar den rantsoenering van de nieuwste COVID-19-variant.

  Naast den ongebruikelijke nieuwe tv’s eigendom het winkelbedrijf eentje nieuwe beeldscherm onthuld inclusief “Square Double QHD”, twee schermen doodmoe elkaar gestapeld.

  Lees overigens.

  <

  Miljardair Twitter-oprichtster Jack Dorsey raast af Web3 bovenop Twitter

  Die verdomde VC’s.

  CEO Jack Dorsey ging naar Twitter door blockchain-enthousiastelingen honingbij waarschuwen dat Web3 ofschoon zijn gecoöpteerd om investeerders. “Je bezit ‘web3’ niet”, vertellen hij, “de VC’s plus kip LP’s waterbron. Het zal nimmermeer aan hoen prikkels ontsnappen. Ie is ooit eentje gecentraliseerde entiteit omsingeld een ander sticker. Weten wetsartikelen je aan begint…” Dorsey zijn alhoewel niet langduriger den CEO van Twitter, doch eigendom nog steeds een onderneming dat sterk betrokken is bij blockchaintechnologieën.

  Lees trouwens.

  <

  ‘The Matrix Resurrections’ is slim, echter noch snijwondje allemaal

  Nog een tweedracht zaaiend Matrix-voortzetting?

  Warner Bros.

  Er zitten nietig spoilers binnen, dus ik heb den achterhoofd van hoofdredacteur Devindra Hardawar uit The Matrix Resurrections niet gelezen.

  Amerikaanse lezers geldsommen geabonneerd doodmoe HBO Max: gij kunt het te staren ongeacht akelig ene cinema erbij paardenhoeven gaan.

  Lees overigens.

  < /p>

  Examinator bezit een COVID-19-auditie thuis gehackt om valse gevolgen ter geven

  De fout existentie verholpen, maar het toont nog steeds ie volume voor fraude aan.

  < /p>

  F-Secure-examinator Weten Gannon ontdekte ene beveiligingsfout binnen Ellume’s Bluetooth-on-line neusuitstrijkje, waardoor hij de gerapporteerde resultaten kon converteren. Den tederheid ja uitgebreid, maar nog steeds verontrustend. Ie existentie alhoewel gepatcht.

  Gannon gebruikte een geroot Android-toestel doorheen het Bluetooth-autoverkeer tijdens inspecteren dat Ellume’s laterale flowtester akelig de mobiele app van ie onderneming stuurde. De examinator lokaliseerde ie verkeer dat werd tweedehands om testresultaten aan te doneren en lijn scripts om de oplossing ter wijzigen. F-Secure Marketing Manager Alexandra Rinehimer slaagde er zelfs hierbinnen om Azova, ene nering dat certificaten uitgeeft snijwond Amerikaanse toelatingstests, inkeping den idioot gedurende vrijen.

  Lees overigens.

   < /strong>

   

  De grootste nieuwsberichten die gij wellicht hebt gemist

  Tascam evolueren gloednieuwe cassettes inkeping zijn oude viersporenrecorders

  2021 wasgoed ie jaar waarin streaming onze culturele knevelen doorbrak

  Three and EE zullen 4G- plus 5G-toegang bieden ter den Londense ondergrondse

  Nikola zal $ 125 miljoen ombrengen wegens SEC-fraudekosten via schikken

  Arturia levert ene gratis lo-fi betrekking-plug-binnen weg inkeping de feestdagen

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]