More

  Tesla in onderzoek voor ‘Passenger Play’-gamingfunctie |

  Tesla kwam voordien dit maand onder vuur gedurende lig argeloos berichten dat bepaalde games kunnen worden gespeeld op infotainmentsystemen leeg het dashboard terwijl ene EV te voortbeweging existentie. Den National Highway Traffic Safety Administration doet alhoewel research akelig Tesla om den zogenaamde “Passenger Play”-functie.

  De voorlopige evaluatie van ie Office of Defects Investigation (ODI) van het schrijftafel beslaat circa 580.000 Model 3, S, X daarbovenop Y-voertuigen die sinds 2017 geldsommen verkocht. Ofschoon den functie toneelspelers ertoe begin onder erkennen dat kant ene reiziger geldsommen voor ze eentje spel starten, zei den NHTSA dat Passenger Play “de snelheidsduivel kan afleiden en ie risico leeg een crash vermag vergroten.”

  Eentje rapport van de New York Times gaf aan dat ene update die Tesla hierbinnen de zomer uitbracht, drietal games speelbaar maakte ondertussen een auto rijdt. Voor die tijd ja Passenger Play ge vacant mits de EV binnen ie park stond. De NHTSA vertelde voorheen te december dat het ingesloten Tesla sprak ge de functie.

  De ODI vertellen dat de voorlopige evaluatie ie afleidingspotentieel van den bestuurder van Passenger Play zal beoordelen ondertussen de EV binnenshuis verplaatsing bestaan. Het zal verschillende aspecten van Passenger Play onderzocht, eenzaam gebruiksscenario’s plus hoe vaak het wordt gebruikt.

  Belang den bekendmaking van ie onderzoek citeerde den NHTSA eentje rapport dat binnenshuis augustus gewichtigheid ie lessenaar juist ingediend. “Tesla vormen alhoewel interactieve videogames en live internetzoeken doodmoe het internet mogelijk leeg het hoofddisplay van de voorstoelen ondertussen de wagen rijdt”, staat binnen den aanklacht. “Waarom toestemmen eentje fabrikant ene inherent afleidende live video maken die 2/3 van ie scherm beslaat waarop de coureur vertrouwt snijwondje alle voertuiginformatie? Ie creĆ«ren van ene gevaarlijke afleiding snijwond de coureur is baldadig nalatig.”

  Tesla reageerde noch doodmoe een rekest voort commentaar van Reuters. Het bedrijf tegoed geen PR-ministerie meer.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]