More

  Square Enix scherpt de charmant blokkerige druiven van Final Fantasy 14 aan |

  Square Enix tegoed de eerste Final Fantasy XIV-patch uitgerold nadat den zeer populaire Endwalker-uitzetting te november arriveerde. Buiten het bijvoegen van meer speurtochten, items plus eentje raid-kerker, loste den update verschillende problemen leeg. Een daarvan goed een quasi bugfix diegene gericht terdege leeg eentje twee heerlijk janky uitziende druiven binnen eentje van den nieuwe bevelen.

  den ffxiv community meme’d zo schel dat ontwikkelaars de low poly-druiven bezitten gepolijst ­čĺÇ pic.twitter.com/fDAkbraYFM

  ÔÇö chrissy­čĆ╣ (@chrissyxchi) 21 december 2021

  “Eentje probleem waarbij het aantal polygonen van druiven binnen Labyrinthos worden buitensporig verlaagd ingevolge het systeemgeheugengebruik in het landstreek via krimpen”, schreef Square Enix aan het einde van den hekkensluiter patch-opmerkingen, wellicht in eentje poging voort het grootste dagboek van de update bij maskeren. “Zij geldsommen aangepast vanwege vergelijkbaar tijdens zijn inbegrepen die hierbinnen ie Crystarium.”

  Het low-poly-fotomodel word alreeds snel eentje meme nadat den vergroting live ging, zoals REKENTUIG Gamer opmerkt, waarbij sommige spelers den blokachtige esthetiek omarmden daarbovenop andere, meer dwaze spelers die den druiven ten onrechte als lelijk honen. Dus wellicht bestaan noch allen ie eens inclusief de afgevlakte randen van het model.

  Het bestaan moeilijk vanwege deze een beantwoording onder vermeld, handschoen het bestaan onbevredigend dat Square Enix ie huls van den druiven tegoed veranderd. Kantkloswerk ronken er prima uit naar zij bedragen. De vorige versie voelde indien een verfrissende terugkeer akelig enkele 3D-games overheen de jaren ’90, naar den originele Tomb Raider. Hoe dan mede, den nieuwste windrichting te den saga van de druiven laat zien dat ontwikkelaars niet eeuwig allemaal tevreden kunnen stellen, zelfs mits zijde schijnbare bugs beetgrijpen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]