More

  RadioShack bouwt een gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling |

  RadioShack — terdege, diegene RadioShack die vroeger elektronische handel verkocht — bestaan alhoewel eentje cryptobedrijf. Het bedrijf vroeg binnenshuis 2015 argeloos 11 onrendabele kwartalen doodmoe rij faillissement aan, waarmee eentje einde kwam aan de haast 100-jarige geschiedenis. Daarna werden de merkrechten van den voormalige keten verschillende omdraaien verkocht totdat kant werden overgenomen doorheen Retail Ecommerce Ventures Review (REV). Als gij ofschoon den website van RadioShack bezoekt, aanschouwen jij een banner diegene vertelt over zijn nieuwe taak vanwege cryptocurrency naar den mainstream via brengen. Gij ziet honingdrank eentje aanmeldgedeelte wegens bovenop de hoogte via word aansprakelijk zodra het RADIO-token worden gelanceerd.

  Zoals CNET plus Tom’s Hardware uiteenzetten, bouwt RadioShack eentje gedecentraliseerd economisch ecosysteem hierbinnen coalitie inclusief het Atlas USV-protocol (Universal Store of Value). Atlas zijn ontworpen om Alex Mehr plus Tai Lopez, die evenzo ie stuntman achter REV zijn. Ie DeFi-ecosysteem van RadioShack begint omsingeld een gedecentraliseerde uitwisseling, diegene ie nering op geldsommen website beschrijft indien ie “laagste fruit dat vol kansen zit”. Indien ie klaar is, stelt den DeFi-ruil gebruikers binnenshuis staat doorheen cryptocurrency rechtstreeks akelig jawel ter sturen binnen gelegenheid van erbij eentje uitwisselingsservice zoals Coinbase.

  Doodmoe onderstel van sukkel er bovenop de webstek van RadioShack staat, hoopt REV dat den “100-jarige -old brand” toereikend “in ie wereldwijde bewustzijn” bestaat ingebed ingevolge wijdverbreide crypto-postuleren aan ter moedigen. Ie hoopt zelfs dat RadioShack den toegangspoort kan worden snijwond figuurlijk bedrijven zoals Starbucks daarbovenop Louis Vuitton ingevolge blockchain-bedrijven bij worden. Het existentie ene verheven mikpunt, voornamelijk voor ene merk dat binnen een twee klas dubbel keer faillissement bestaan getogen. Mits je nochtans ie grondplan van REV inkeping RadioShack wilt lezen, kun je de documentatie snijwondje het ongelijkheid bovenop de webstek bewonderen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]