More

  NASA stelt lancering James Webb-telescoop uit vanwege slecht weer |

  Na 14 schooljaar ontwikkeling zijn den James Webb-ruimtetelescoop eindelijk klaar snijwondje lanceren. NASA bezitting den gereedheidsbeoordeling inkeping den start geaccepteerd en ie startschot gegeven sneetje den lanceren, die op 24 december zal voorvallen. Helaas bezitten slechte weer ie lessenaar ertoe aangerukt den lanceren weer uit gedurende stellen. James Webb zal stijging vanaf den Europese ruimtehaven binnenshuis Frans-Guyana bovenop eentje Arianespace Ariane 5-raket met de nieuwe streefdatum van 25 december en ene lanceervenster van 07:20 ogenblik tot 07:52 ogenblik Nederlandse tijd.

  Dit bestaan ie dichtste dat de telescoop ooit bestaat gekomen belang ie sart van bedragen maandlange reis akelig geldsommen bestemming. Het zijn hierbinnen ie verleden wegens den eentje of andere aanleiding meerdere wenden vertraagd – NASA mikte leeg ene lanceringsdatum in oktober nadat de ontstaan terdege vertraagd onderbrak den pandemie, niettemin ie stelde vast dat den sterrenkijker legitimatie hierbinnen november of december klaar zullen bedragen.

  NASA (daarbovenop haar eega’s, de Europese plus Canadese ruimtevaartagentschappen) mikten vervolgens op ene lanceringsdatum van 18 december, voordat dit word verschoven akelig 22 december. Het James Webb-team had de extra oer nodig ingevolge den telescoop te inspecteren plus ervoor onder zorgen dat er niets werd beschadigd tijdens eentje incident erbij ie testen. Den lanceren werd daarna uitgesteld tot 24 december onderbrak eentje communicatieprobleem tussen de sterrenkijker plus geldsommen Ariane 5 draagraket. Dit keer had NASA alreeds een persconferentie verantwoordelijk waarin worden bevestigd dat de sterrenkijker klaar bestaat snijwondje lanceren voordat den nieuwe streefdatum worden aangekondigd.

  Nadat den James Webb-sterrenkijker hierbinnen zijn werkkring nabij ie tweede Lagrange-issue van den aarde existentie gearriveerd, Zonnestelsel, zou onderzoekers uit den hele bol het kunnen gebruiken wegens naar enkele van den vroegste sterrenstelsels van ie grootte erop kijken, binnenshuis nikker gaten honingbij kijken daarbovenop de bewoonbaarheid van exoplaneten gedurende beoordelen. NASA zou hedenavond de nieuwe lanceringsdatum knevelen.

  Doorheen ongunstige weer in den Europese ruimtehaven in Frans-Guyana, den James Webb Space De start van de telescoop existentie uitgesteld van 24 december tot noch voordien dan 25 december. Morgen worden eentje weerbericht besteed vanwege deze dagtekening onder bevestiging: https://t.co/JCxIuDuCgJ #UnfoldTheUniverse pic.twitter.com/c6v2UK2ZuL

  — NASA Webb-sterrenkijker (@NASAWebb) 21 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]