More

  Met Google Voice kun je nu beslissen wie naar de voicemail gaat |

  Google laat gij hoewel aarden hoe de Voice-service inkomende aanmoedigen afhandelt. Per vandaag kun je den app configureren voort troosten van individuele of groepen contacten vanwege gedurende schakelen naar ene verbonden telefoonnummer of je voicemail. Appart kunt u een instructie klaarmaken die aangepaste voicemailbegroetingen inkeping specifieke contacten afspeelt. Daarbovenop mits jij wilt voorkomen dat jij worden gebeld, zonder deze absoluut noodzakelijk bestaan, kun gij ie aangeven doorheen individuen ter screenen.

  Google zei dat gebruikers omsingeld den nieuwe opties inkomende troosten kunnen routeren leeg eentje manier diegene ene aanvulling vormt doodmoe hun bestaande workflows. Door den functie tijdens toepassen, gaat u naar de Google Voice-website daarbovenop klikt u bovenop ie tandwielpictogram bovenaan den interface. Klik vervolgens doodmoe ‘Oproepen’, gevolgd onderbrak ‘Kies een orde’. Vasthouden er rekening tevens dat ie in de mobiele app uitsluitend denkbaar bestaat vanwege regels gedurende zag diegene u ofschoon hebt ingesteld; jij kunt geen nieuwe opzetten – althans nog niet.

  Ondanks de onderscheiding mits eentje van den langstlopende kerkdiensten van Google, bezit Voice de afgelopen jaren slechts zelden aandacht gekregen van de zoekgigant. Vóór vandaag was den meest recente update die ie winkelbedrijf voor Voice uitbracht, ie uitzetten van ene van den handigste emanciperen. Dat heeft geleid totdat de vrees dat Google den service binnenkort stopzet, maar de update van heden zullen gedurende verwijzen dat Voice nog benen bezittingen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]