More

  LG’s DualUp Monitor is een verticaal scherm met een ongebruikelijke beeldverhouding |

  LG eigendom eentje tal monitoren onthuld die ie debuteert erbij bedragen virtuele CES-evenement, plus een daarover is klaarblijkelijk een fulltime nieuw grootte op de handel. Den nieuwe DualUp Beeldscherm van het bedrijf heeft een ongebruikelijke beeldverhouding van 16:18. Ie bestaat eentje lijnrecht scherm inclusief ene resolutie van 2.560 x 2.880 pixels dat LG ‘Square Double QHD’ noemt. Wanneer gij den verticale inkerving view-functie tweedehands, lijkt ie alsof jij dubbel 21,5-inch volgen op elkaar por.

  Het zou eentje betere vormfactor kunnen geldsommen dan den typische beeldscherm indien je constant akelig info leeg meerdere vensters of schermen moet kijken snijwondje arbeid of door een ​​andere reden. Binnen den bulletin zegt LG dat ie prototype zullen assisteren bij ie verminderen van zijwaartse hoofdbewegingen diegene nekpijn veroorzaken. DualUp inderdaad ook bedoeld vanwege plek via korten en wordt leveren inbegrepen den LG Ergo-vaandel die aan de meeste bureaus en tafels vermag worden geklemd. Andere kenmerken van de Nano IPS-beeldscherm zijn eentje duidelijkheid van 300 nits, ene contrastverhouding van 1000:1 daarbovenop HDR10-bijstandsuitkering.

  Naast DualUp eigendom LG evenzeer den UltraFine geïntroduceerd, een 32-inch 4K UHD-monitor. Ie bezit eentje meer conventionele beeldverhouding, echter ie bestaat den eerste diegene LG’s Nano IPS Black-paneeltechnologie gebruikt, die een contrastverhouding van 2.000:1 voorstelbaar maakt. Ie handel zou meer ontmaskeren af allebei premium monitoren tijdens geldsommen virtuele persevenement op 4 januari. Ie zijn leeg deze minuut noch vertrouwd of LG nog steeds ingevolge zal gaan inbegrepen ene fysieke ervaring leeg CES 2022, ervan uitgaande dat het evenement nog steeds zullen voorvallen ondanks den dreiging van den Omicron-variant. Het goed niettemin van plan wegens te den samenkomst eentje tabel omsingeld nieuwe items erbij tentoonstellen buitenshuis deze volgen, waaronder ene soundbar inclusief een akelig ie midden gerichte luidspreker, een draadloze televisietoestel bovenop wielen plus eentje OLED-televisietoestel met een gemotoriseerde platenhoes.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]