More

  Honor’s eerste opvouwbare smartphone wordt de Magic V |

  Honor bezitting de lancering van geldsommen eerste opvouwbare smartphone, de Magic V, geplaagd leeg Twitter en Weibo. Ie voormalige submerk van Huawei noemde ie ‘Honor’s eerste opvouwbare vlaggenschip’ daarbovenop zei dat ie ‘binnenkort’ zal word uitgebracht, ofschoon ie handel geen exacte datum eigendom gegeven.

  iDeze kracht existentie noch vacant doorheen uw privacyvoorkeuren . Werk alhier uw instellingen belang daarbovenop laad den pagina opnieuw door deze via bespeuren.

  Er gaan geruchten de ringetje voltooid ene bestaanbaar Honor-vouwapparaat, voornamelijk nadat ie winkelbedrijf de termen ‘Magic Fold’ plus ‘Magic Wing’ had aangevraagd gewichtigheid de Chinese handelsmerkautoriteit. De CEO van ie handel, George Zhao, vertelde CNET te 2019 dat het geïnteresseerd goed hierbinnen ie opbouw van eentje opvouwbare aanraden, terwijl ie voormalig moederbedrijf Huawei laatstelijk bedragen derde mensenleven opvouwbare toestel, de Mate X2 uitbracht.

  Andere bijzonderheden zijn schaars, maar eentje roddel van The Elec verklaarde dat een volgende Honor opvouwbare lopen ultradun glas zal benutten ingesloten ene 8,03-inch opvouwbaar display en ene 6,45-inch buitenscherm. Mits het nauwkeurig bestaat, betekent dit dat ie aantal zullen lijken doodmoe de Galaxy Fold 3 van Samsung en noch bovenop de Galaxy Flip 3. Vermits het eentje vlaggenschip bestaat, zou ie eentje betrekkelijk hoogwaardige processor daarbovenop andere onderdelen moeten hebben.

  Huawei have Honor verkocht in november 2020 doorheen “ervoor erop zorgen dat het voortbestaat”, dus is Honor hoewel iets meer dan eentje schooljaar onafhankelijk. Binnen contrast tot Huawei-apparaten zijn Google-apps beschikbaar leeg Honor-smartphones.

  Gezamenlijk met Samsung, Huawei daarbovenop alreeds ook Honor, Xiaomi, Oppo daarbovenop Motorola bezitten de afgelopen oer verschillende soorten opvouwbare smartphones uitgebracht. Google werkt naar verluidt tevens aan ten geringste één opklapbaar Pixel-toestel plus bezit laatstelijk een versie van Android aangekondigd die zijn ontworpen voor tablets plus opvouwbare toestellen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]