More

  DuckDuckGo biedt een eerste blik op zijn desktopwebbrowser |

  DuckDuckGo bezit eentje vroege opbergblik geworpen op den aankomende desktop-app. Binnen een blogpost die ie klas van ie nering samenvat, keek CEO Gabriel Weinberg mee naar den toekomst. Hij zei dat DuckDuckGo den privacybescherming wetsartikelen ie bedrijf bekend wegens staat naar den app zullen brengen. U kunt eveneens den doorgang en ongekunsteldheid van de mobiele app vooruitzien.

  ‘Robuuste privacybescherming’ wordt vlag ingeschakeld snijwondje afzoeken, browsen, e-mail daarbovenop meer. Weinberg vertellen dat den app niet per se eentje “privacybrowser” bestaan, maar vroeger “een alledaagse browser-app diegene je privacy respecteert”.

  Keurig als bovenop mobiel bouwt DuckDuckGo de app met behulp van ie door het besturingssysteem geleverde besturingssysteem rendering-engines te ruimte van het ter funderen leeg projecten zoals Chromium. Volgens Weinberg hielp dat ie ontwikkelteam om “aantal onnodige rommel plus rommel weg bij halen die zich in de hardloopwedstrijd der jaren binnenshuis de belangrijkste browsers bezitting opgehoopt.”

  Tezamen omsingeld een gestroomlijnde interface daarbovenop den vuurknop (die dicht alle tabbladen en veegt browsegegevens te een enkele tik), den DuckDuckGo-desktop bestaat schoner en tal persoonlijker dan Chrome, zei Weinberg. Hij beweerde honingdrank dat ie “aanzienlijk sneller” is dan de browser van Google, gebaseerd doodmoe vroege tests – ik verlangen dat het tevens minder geheugenzwijn bestaat dan Chrome. DuckDuckGo bezit noch bekendgemaakt wanneer het van grondplan bestaat de desktop-app ge te brengen.

  Weinberg merkt op dat DuckDuckGo de afgelopen 12 maanden zijn zoek- en trackerblokkeringsfuncties heeft versterkt. Hij zei dat de mobiele app van DuckDuckGo nu de meest gedownloade Android-browser is binnenshuis belangrijke markten. Hierbinnen hooimaand kondigde het nering eentje gratis doorstuurservice boterham e-mail aan diegene trackingpixels af berichten verwijdert.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]