More

  De OnePlus 10 Pro wordt in januari onthuld |

  OnePlus ontwikkelen zichzelf leeg voort gedurende geuren inbegrepen bedragen aankomende smartphone, daarbovenop ie lijkt honingbij dat wij niet lang hoeven gedurende afwachten door hem te de gaten erbij liefhebben. Het zullen den OnePlus 10 Professional volgende maand blootleggen, volgens evenzo-oprichter plus CEO Pete Lau. “OnePlus 10 Voor, totdat ziens hierbinnen januari”, streep Lau bovenop Weibo, naar waargenomen om Gizmodo.

  Als OnePlus zijn aankomende lopen te januari onthult, bezegelen dit eentje verschuiving binnen de gebruikelijke tijdlijn van het sticker. de afgelopen jaren heeft ie geldsommen vlaggenschip-handsets aangekondigd te lentemaand of april, meestal nadat Samsung den nieuwste telefoons voltooid den Galaxy S-rij introduceert.

  Geruchten suggereren dat OnePlus dit keer slechts één aanprijzen zou onthullen, te gelegenheid van de gebruikelijke optiek van het bezitten van ene basismodel plus eentje professional-toestel. Binnenshuis het verleden have OnePlus den vlaggenschipapparaten evenals opgevolgd inclusief eentje model ge den T-gelid, maar ie besloot deze klas geen 9T af honingbij brengen.

  Lau vertellen eerder dat toestellen voltooid de 10-aaneenschakeling een nieuw doodmoe Android 13 gebaseerd besturingssysteem zal bezitten dat OnePlus deelt met Oppo. Den twee zijn dit klas ambtelijk gefuseerd honingbij have van BBK Electronics, waarbij OnePlus ene submerk van Oppo worden.

  Leakers hebben reeds eentje kijkje gegeven in de volgende OnePlus-adviseren tijdens onofficiële renders. Het lijkt erop dat OnePlus weer gebruik zal vervaardigen van Hasselblad-camera’s, ondertussen het OnePlus 10 Professional-scherm een ​​6,7-inch QHD + -scherm worden met ene verversingssnelheid van 120 Hz. Lau bevestigde voordien dit maand dat ie aankomende apparaat den nieuwe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chipset zullen gebruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]