More

  De nieuwste vlaggenschiptelefoon van Realme voelt blijkbaar als papier |

  Het goed enkel eentje hersenbreker van oer voor iemand anders dan Fairphone een smartphone omsingeld ene duurzaamheidsthema zou toeleveren (wat natuurlijk eentje goede winkel existentie). Realme, ie zustermerk van Oppo daarbovenop OnePlus, tegoed aangekondigd dat ie aankomende vlaggenschip GT 2 Voor ene milieuvriendelijk bio-polymeermateriaal op den keerzijde tegoed – blijkbaar eentje primeur binnen de mobiele industrie. Sterker nog, Realme tegoed weer samengewerkt met designicoon Naoto Fukasawa be de Muji- en Infobar-cyclus, die ie ontwerp van den GT 2 Voor afwerkte met eentje gericht papiergevoel op den body. Zijkant noemen deze “Paper Tech Master Design.”

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Den adviseren image heeft ook enkele verrassingen in zichzelf. Ten eerste zijn het een van de eerste apparaten die wordt aangedreven wegens Qualcomm’s nieuwste Snapdragon 8 Gen 1-chipset, hierbinnen navolging van den Moto Edge X30. De GT 2 Voor is mee ‘s werelds eerste smartphone omsingeld eentje ultrabrede camera van 150 graden (de meeste bedragen bolstaand de 120 graden), diegene eentje unieke fisheye-cameramodus biedt snijwondje leuke fotografie.

  Er zijn voorts enkele opmerkelijke emanciperen aan de radiozijde. Hierbinnen Realme’s “Antenna Array Matrix System” bestaan er den “‘s werelds eerste” ultrabreedband-antenneschakeltechnologie, waarmee den telefoon vermag overschakelen akelig de van den 12 antennes ingesloten den uitgelezene signaalsterkte. Ook existentie deze systeem uit een symmetrische wifi-antenne die den signaalstabiliteit schijnbaar totdat 20 procent verhoogt.

  NFC 3-antenne-arraypNiettemin eventueel zijn den meest interessante “NFC 3-antenne-array”/>den uiterst interessante onderbrak den NFC-module aan te sluiten bovenop de duo bovenste cellulaire antennes plus op bedragen inherent, waardoor een “NFC 3-antennearray” wordt gevormd. Hierdoor vermag het voornaamst portie van de GT 2 Professional NFC aan allebei kanten oplezen, watje contactloos liquideren en Bluetooth-koppeling gemakkelijker zal moeten maakt.

  Voorlopig bestaan de Realme GT 2 Voor uitsluitend gepland sneetje ene China wordt gelanceerd wegens 19.30 ogenblik lokale tijd (6.30 uur ET) bovenop 4 januari 2022, nochtans eentje woordvoerder van het handel bevestigde dat het ooit akelig ie buitenland zou gaan. Gezien den staat van voorkomendheid van ie merknaam, zal deze toestel plausibel bijtend geprijsd zijn, nochtans wij willen gaarne ie nieuwste mobiele ontwerp van Fukasawa subjectief zien – vooral de zogeheten papierachtige textuur. Blijf doodmoe de hoogte snee meer technische specificaties, achten daarbovenop onze hands-on.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]