More

  Bespaar $ 150 op deze elite zelfreinigende robotstofzuiger en dweil |

  Binnen den oudheid rond 2002, indien je ergens wilde komen, haalde gij ene toegangsbewijs tevoorschijn, vroeg je den achterwege plus hield gij kijkers open. Al brengt adviseren-gps je ginder. Als gij een geweldige kiek wilde bezitten, moest jij den lens van jij 35mm-film SLR-camera aangepast daarbovenop fotograferen. Waterput, uw lopen handelen het meeste arbeid voor u.

  Ene aanprijzen beschaven uw vloeren niet schoon, nochtans nogmaals, den technologie bezit ie ooit zo moeizame procedure van vegen plus dweilen van uw harde onderuithalen gekost en ie grootste fragment van ie eigenlijke arbeid eruit gehaald. De Narwal T10 maakt dat karwei vrijwel pijnloos en voert den dwangbevel zodoende grondig plus onafhankelijk overheen dat eigenaren zichzelf binnenkort wellicht nimmer meer zorgen paardenhoeven via maakt uit het opruiming van omslaan.

  Dit 2-te-1 robotstofzuiger en dweil existentie gemaakt mits een ultiem handsfree antwoord wegens tekkelen gedurende autoriseren glanzen buiten ene snufje elleboogvet aan bij brengen. Ie rikketik van de T10 wordt gevormd wegens eentje paar driehoekige moppads diegene draaien inbegrepen ene zinderende 180 RPM. Met eentje krachtige inhoud van 10 Newton brengt den T10 ene serieuze schrobkracht leeg uw hout, tegels of linoleumoppervlakken, waarbij vuil en ander vuil worden afgebroken. Belang het stofzuigen tegoed de T10 ene zuigkracht van 1800 Papa die alreeds dat vuil schenkkan tapen plus afzonderen. Dubbele zijborstels vegen smurrie recht in den hongerige muil van de T10, terwijl het ontwerp naast borstel ervoor zorgt dat verdwaalde haren noch verstrikt raken bij het opruimen.

  De capaciteit van den T10 worden nagenoeg geëvenaard vanwege zijn hersens, gebruikmakend van LiDar-scheepvaart, LSD lasermapping-algoritmen daarbovenop Simultaneous Localization and Mapping (SLAM)-technologieën vanwege elke kamer efficiënt hierbinnen kaartje erbij brengen daarbovenop synchroon diepzinnig hierbinnen elke meetlint van den onderbouwing erop reiniging, enkel moeilijk bereikbare hoeken. Aantal bevrijden kunnen geworden bediend onder den Narwal-app, naar den mogelijkheid wegens no-go-zones toe erbij voegen die den robot moeten schuwen, plus het plannen en opnieuw plannen van het uitverkoop van het beter volledig volgens uw notulen.

  Den ware troefkaart van den Narwal T10 bestaan niettemin binnen het vissersdorp zit eentje vaardigheid diegene tal eigenaren van robotstofzuigers en dweilmachines zullen willen hebben: eentje zelfreinigende functie. De onderstel van de robot herbergt een paar watertanks van 1,3 gallon, één snijwondje schoon water daarbovenop den andere boterham afvalwater. Ter het opruimen gaat den T10 overheen plus toe terug naar de ondergrond, gebruikt schoon water om den microvezelmoppen van het apparaat af erbij wegspoelen daarbovenop honingbij drogen, ondertussen vuil water worden overgebracht akelig het afvalreservoir. De robot vermag constant word teruggestuurd vanwege onderbrak erbij gaan omsingeld ie uitverkoop van uw huis, immermeer rusten inbegrepen verse, schone dweil, opdat hij nimmermeer vuil water uit uw tekkelen verspreidt.

  Sportieve onderscheidingen van Red Dot daarbovenop Edison, een Time Magazine Piek Invention of 2020 award, en gecombineerd omsingeld 4,5 van den 5 sterren van gebruikers, zijn de Narwal T10 robotstofzuiger plus dweil klaar voort reeds je onderuithalen vlekkeloos bij vervaardigen. Doodmoe dit ogenblik kunnen kopers er bij een beperkte tijd honingdrank eentje binnen den schoonmaken aankoop inkeping $ 150 korting leeg de normale prijs.

  werkt bijeen met StackSocial wegens u deals bij bieden be den nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed plus bijlessen. Deze bulletin vormt geen redactionele permissie daarbovenop wij verdienen een portie van alle verkopen. Indien gij vragen hebt ge de producten diegene jij alhier ziet of eerdere afname, neem dan alhier aansluiting leeg met StackSocial-bijstandsuitkering.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]