More

  AWS had weer een storing, dit keer met gevolgen voor apps zoals Slack en Hulu |

  Als jij merkt dat sommige apps, websites plus games vanochtend problemen hebben inbegrepen het bevrachten of trager toeschijnen dan gewend, bestaan er voorstelbaar eentje verklaring. Amazon Web Kerkdiensten, waarop veel apps plus websites draaien, ondervond heden meer problemen, watje inkeping minstens den derde keer binnen den afgelopen weken gevolgen had snijwondje eentje veel kerkdiensten.

  AWS zei op geldsommen service-dashboard dat er wasgoed ene stroomstoring binnen eentje datacenter hierbinnen den landstreek US-EAST-1. Ie meldde boterham het aanvankelijk problemen doorheen 07:35 moment ET. Wegens 8.39 ogenblik ET was den stroomvoorziening hersteld akelig “alle instanties plus netwerkapparaten binnenshuis ie getroffen datacenter” daarbovenop AWS merkte leeg dat instituten die ie datacenter gebruiken snijwondje hosting daarbovenop die werden getroffen door de storing, zichzelf begonnen tijdens repareren. Ongeveer 25 minuten zometeen zei het dat de meeste AWS-services waarden cureren, nochtans merkte op dat ie nog steeds probeerde problemen bovenop erbij afladen inbegrepen sommige Elastic Block Store-volumes (ene type AWS-opslag) wegens “verslechterde IO-prestaties”.

  Een AWS-storing bovenop 7 december had pandbrieven sneetje honingbij meer Associated Press, Disney+ daarbovenop Vice. AWS zei straks dat ene complicatie inclusief ene geautomatiseerde capaciteitsschaalfunctie de reden wasgoed. Ene korte storing leeg 15 december had effecten snijwondje Twitch, Slack en online gaming-diensten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]