More

  Amazon, Meta, T-Mobile en andere bedrijven stoppen met CES 2022 |

  Een handvol belangrijke technologiebedrijven bezit zich hoewel teruggetrokken snijwond de Consumer Electronics Voorstelling van volgend schooljaar binnen Tussenvoegsel Vegas. Amazon, Meta, Twitter plus T-Mobile bezitten aangekondigd dat zijde ie evenement niet meer subjectief bijwonen doorheen den dreiging van den COVID-19 Omicron-variant. De parade vroeger deze klas terdege ene strikt online-aangelegenheid, maar den Consumer Technology Association kondigde hierbinnen april aan dat het evenement hierbinnen 2022 terugkeert als ene persoonlijke aangelegenheid. de expo zette den bezoekersaantal van de Omicron-variant bedrijven ertoe aan hun plannen tijdens heroverwegen.

  Amazon vertelde Bloomberg in eentje getuigenis dat het niet langer bij plaatse afwezig zou geldsommen bovenop het evenement “wegens de snel veranderende situatie daarbovenop onzekerheid bolstaand den Omicron-variant.” Mede zijn smarthome-dochter Ring zal noch langduriger cadeau zijn. Onderwijl vertellen Facebook-moederbedrijf Meta dat ie den expo niet meer subjectief zullen bijwonen “onderbrak de evoluerende verontrusting overheen den volksgezondheid hierbinnen zwachteling inclusief COVID-19”. Ene woordvoerder vertelde dat ie “zodoende aantal voorstelbaar virtueel zal deelnemen plus zou blijven samenwerken inbegrepen den CTA bolstaand CES, sukkel eentje doorslaggevend evenement blijft snee Meta, haar klanten plus industriepartners.”

  Bovenop dezelfde wijze bezit Twitter annuleerde geldsommen persoonlijke uiterlijk “om den goudkleurig binnenshuis Covid-gevallen te ie hele akker binnenshuis den afgelopen waterig.” Ie onderzoekt naar verluidt fatsoen om alsook virtueel onderdeel tijdens kunnen nuttigen. Zelfs CES-sponsor T-Mobile bezitting ervoor gekozen ene stap achterspeler gedurende ageren plus bedragen deelname bij plaatse tijdens beperken. “Al wij er beschermd van geldsommen dat CES-organisatoren uitputtende maatregelen gebruiken voort de persoonlijke aanwezigen honingbij afdekken plus wij ook aantal preventieve praktijken bezitten toegepast, schenken we voorrang aan de veiligheid van ons team en andere aanwezigen inbegrepen dit beslissing”, aldus het in een getuigenis. . Andere bedrijven die ervoor bezitten gekozen vanwege erop annulering, zijn Pinterest en iHeartRadio.

  Er bedragen nog aantal onbekende factoren bol den Omicron-variant, maar onderzoekers bezitten ontdekt dat het eentje zeer overdraagbare soort existentie. Overigens suggereert wat kant bezitten ontdekt dat de meeste noch-mRNA-vaccins (naar Sinovac daarbovenop Sinopharm) bijna geen dekking bieden tegen de variant. Leeg dit moment bezittingen den CTA niettemin nog geen wijzigingen in ie evenement aangekondigd daarbovenop de persoonlijke expo zal nog steeds plaatsvinden in januari.

  Update 22/12/21 11 :20AM ET: de postbode geüpdatet inbegrepen eentje mededeling van Meta voltooid haar plannen vanwege virtueel deel bij verbruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]