More

  Amazon herstelt maskermandaten in al zijn magazijnen |

  Werknemers in de grote magazijnen van Amazon zullen opnieuw maskers moet dragen. Den verschuiving komt omdat Amerikaanse gevallen opnieuw zijn gestegen onderbrak de zeer overdraagbare Omicron-variant, daarbovenop zal van toepassing geldsommen leeg alle “operationele faciliteiten, FC’s fulfillment centers, sorteercentra en afleverstations”, volgens een e-mail meegevoeld inbegrepen .

  Amazon have te april vorig jaar temperatuurcontroles plus maskering verplicht beweren. Ie stond personen toe die 14 of meer dagen voorbij kip laatste hoeveelheid van het vaccin waren vanwege binnenshuis mei gedurende onthullen. Diegene beslissing worden, althans onderbrak sommige arbeiders, als voorbarig waargenomen.

  “U kunt ervoor selecteren onderbrak uw inherent tweelaagse, herbruikbare plus/of wegwerpbare stoffen gezichtsbedekking honingbij dragen, vergankelijk deze voldoen aan den veiligheidseisen van de locatie (bijv. geen lange sjaals, bandana’s of beenkappen)” de e-mail luidt: “Indien gij er geen hebt, existentie er gezichtsbedekking beschikbaar diegene jij kunt dragen gewichtigheid het binnenkomen van het gebouw.” Het handel schreef dat het hoopt dat de voorwaarde schattig de winter zullen duren.

  Nu het prijzenswaardig is dat het nering probeert den aflevering van het virus te het drukste jaargetijde tijdens slinken, tegoed Amazon noch de zonnigste staat van voorkomendheid leeg het landstreek van COVID-voorzorgsmaatregelen zijn bezorgd. Arbeiders doodmoe verschillende locaties uitten hun bezorgdheid overheen het feit dat zijde niet werden geïnformeerd toen er hierbinnen hun faciliteiten een positief geval word ontdekt. In Californië kreeg ie handelsbedrijf een boete van $ 500.000 sneetje ie “bekleden” van aangelegenheden van werknemers.

  Bent u eentje technisch medewerker met zorgen uit uw baan, veiligheid of het arbeid dat u moet doen? Ik waarnemen gaarne van jij. Neem vertrouwelijk aansluiting op onder Signal leeg 646 983 9846.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]