More

  Adidas’ laatste herdenkingsmunt Xbox-sneakers zijn nu te koop |

  Sinds oktober bezitten Microsoft daarbovenop Adidas via plaats van ie 20-jarig jubileum van het merkteken herdenkingssneakers met Xbox-stof uitgebracht. Het begon iedereen omsingeld een twee Forum Tech-schoenen die de duo bedrijven weggaven aan ene groep gelukkige volgers. Vervolgens brachten zijde hierbinnen november eentje paar Forum Mid-sneakers met Xbox 360-stellingname ge die je binnenshuis den VS daarbovenop Canada kon afname. Hoewel, boterham kip derde en laatste drop, hebben de dubbel een op den Xbox Opeenvolgingen X geïnspireerd ontwerp uitgebracht dat universeel via boodschap zijn.

  Deze keer zeggen Microsoft plus Adidas dat kant boterham het Tech Boost-silhouet gingen vermits het, chic mits den Xbox Reeksen X/S, ene ontwerp is dat ie verleden erkent plus synchroon nieuwe technologie├źn incorporeert. Net indien bij de andere sneakers te den colonne traceren gij alhier tal van slimme referenties. De binnenvoering van den schoeisel bestaat bijvoorbeeld gebaseerd doodmoe ie ontwerp van den ventilatieopeningen van de Xbox Series X. Onderwijl weerspiegelen den hak daarbovenop zool van schoenen den grepen van den Xbox Elite draadloze controller.

  “Ge het algemeen wilden we ene schoen maken die een minuut hierbinnen den oer bevestigde, doch honingdrank tijdloos aanvoelde”, zei Microsoft. “Dit zijn een schoeisel diegene bedoeld bestaat doorheen in bij spelen, onderbrak ondersteund erop geworden en doorheen van te smullen doorheen onze landbewoners – een schoeisel artikelen immer te gespeeld worden en nimmer uitgespeeld.”

  Jij kunt de schoen verkrijging Xbox Opeenvolgingen X Forum Tech Boost van de Adidas-website snijwond $ 140. Als jij geen sneakerhead bent, bezitting Microsoft andere herdenkingsproducten uitgebracht honingbij plaats van de 20e verjaring van den console, waaronder een doorschijnende controller diegene ene hommage is aan de originele Xbox-foutopsporingskit.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]