More

  Ubisoft heeft amper Ghost Recon NFT’s verkocht |

  Ubisoft lanceerde laatst het Quartz NFT-verhoging mits een wijze wegens poen bij verdienen met spel-eigenschappen, iets dat noch bepaald ja overkwam gewichtigheid klanten of werknemers. Alreeds lijkt ie onder dat de inspanning tot reeds toe voorts ene financiële fiasco is, vermits het handelsbedrijf naar verluidt vanaf gister slechts 15 NFT’s van ene Ghost Recon Breakpoint-pistoolhuid tegoed verkocht, meldde Eurogamer. Ie lijkt vanaf vandaag nog twee M4A1-tactische wapens daarbovenop één “Wolf Enhance Pants #76” gedurende hebben verkocht snee ene totaal van 18.

  Liz Edwards, senior karakterkunstenaar van Apex Legends, tweette dat zij akelig den dubbel externe marktplaatsen keek diegene aan den Quartz-sites dolen gelinkt “en dat er te totaal 15 verhandelen bedragen?” Dat komt neer op circa $ 1.755,30 aan inkomsten, naar Eurogamer opmerkte. Per vandaag lijkt Ubisoft ergens ten noorden van 3.000 NFT’s honingbij hebben geslagen.

  begrijp ik deze inderdaad? ubisoft bestaat erin geslaagd ene nft tijdens vervaardigen diegene zelfs nft-fans niet moeten? want dat is intact hevig grappig

  — Liz Edwards (@lizaledwards) 20 december 2021

  Ubisoft lanceerde den eerste drie Ghost Recon Breakpoint-edities kosteloos, omsingeld het wapen dat XP-niveau 4 vereist, den helm groter dan 600 moment speeltijd, plus den broek tenminste 100 ogenblik speeltijd. Diegene gingen vrij snel plus den claimperiode eindigde, dus den enige wijze onderbrak kant hoewel erbij krijgen bestaat ingevolge bij ombrengen.

  Zoals sommige critici hebben opgemerkt, bezittingen Breakpoint niet de uiterst aantrekkelijke visuele esthetiek, dus het lijkt een vreemde keuze doorheen eentje ​​NFT te starten sneetje visuele verzamelobjecten. Aan den andere zijkant heeft Ubisoft eventueel chic zijn teen hierbinnen ie water gedompeld ingesloten eentje van geldsommen minder spraakmakende, niettemin nog steeds populaire franchises.

  Voor ie minimale strafbaar dat tot alhoewel toe existentie ingezameld, vermag den inzet niettemin meer kwaad dan was bezitten gedaan. Ubisoft zullen naar verluidt bedragen inherent Franse werknemersorganisatie vervreemden, die NFT’s “een nutteloze, dure, ecologisch vernederende technologie” noemde.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]