More

  TikTok’s pc-streaming-app beschuldigd van het schenden van een open source-licentie |

  Streamlabs existentie niet het enige handelsbedrijf dat luchtafweer krijgt van het Rechttoe Broadcasting Software (OBS)-ongelijkheid. Volgens Protocol, OBS business development manager Ben Torell beweert “verstaanbaar bewijs” onder bezitten dat TikTok den klinkklaar source GNU General Public License (evenals vertrouwd als GPL) schendt met zijn pas uitgebrachte Live Studio-software. De Windows livestreaming-app gebruikt naar verluidt code van OBS Studio plus andere open inspanningen, doch TikTok deelt die code niet ter GPL-voorwaarden.

  Live Atelier bestaat bedoeld voort de banen daarbovenop kwaliteit erop bieden die u gewend gesproken krijgt van livestreamingservices zoals Twitch, naar ie verschrompelen van games en overlays. Het zijn exclusief vacant snee eentje compact tal gebruikers hierbinnen een paar westerse markten, vertelde TikTok aan TechCrunch, niettemin dat kneden noch be te ene licentiegeschil indien dit.

  Wij bezitten TikTok door commentaar gevraagd. Deze hoeft nochtans niet vanaf se totdat ene rechtszaak te leiden. Torell benadrukte dat ie OBS-project “gedurende goeder trouw” reageert doodmoe GPL-vergrijpen plus gaarne met TikTok wil arbeiden tijdelijk het den licentie respecteert. Dat medegedeeld hebbende, had TikTok leeg ie seconde van auteurschap nog noch gereageerd op den zorgen van OBS – ie geschil existentie nog noch voorbij.

  Deze existentie ie juiste beantwoording. Dat genoemd hebbende, bezitten wij onzerzijds verplicht doorheen GPL-schendingen ter goeder trouw aan erbij pakken, daarbovenop in het geval van TikTok/Bytedance zouden we gaarne ene vriendschappelijke werkrelatie inbegrepen hun bezitten zolang kantkloswerk voldoen aan den licentie. https://t.co/w9jcT4pUQL

  — Ben Torell (@dodgepong) 16 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]