More

  Tiffany Haddish krijgt haar eigen Supernatural VR-workout |

  Populaire virtual reality workout-app Supernatural werkt gezamenlijk inbegrepen cabaretier Tiffany Haddish ingevolge ene ​​nieuwe workoutserie uit bij brengen. Mits sector van de komende This Year, Uit You-campagne, zullen den samenwerking kwartet nieuwe trainingen bijsluiten die gebruikers kunnen uitproberen zodra 2022 arriveert. Gij vindt ene nieuwe routine te elk van de belangrijkste fitnesscategorieën van Supernatural. Verwacht dat den ervaringen je naar virtuele locaties brengen diegene bedragen gemodelleerd akelig stranden binnen Spanje daarbovenop Portugal, rijstterrassen te China plus zoutvlakten binnenshuis Bolivia.

  De duo kwamen samen nadat ontwikkelaar Within ontdekte dat Haddish een figuurlijk bewonderaar was van geldsommen app. In april ging Haddish akelig Instagram doorheen erop spijten dat ze daarin juist succesvol den spoorlijn van haar Oculus Meta Quest-headset tijdens breken ondertussen kant aan ie blokken inderdaad inclusief Supernatural. Ene dag later stuurde Within, dat centraal staat te een FTC-sonde inclusief relatie tot Meta’s plattegrond voort de atelier via kocht, haar een aangepaste headset. “Ik raakte vorig jaar verslaafd aan Supernatural”, vertellen Haddish. “Ik heb mij nog nimmermeer dientengevolge voortvarend gevoeld of zo tal genieten gehad ter het sporten.”

  Alle vier den trainingen zijn vacant per 1 januari 2022. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]