More

  Three en EE bieden 4G- en 5G-toegang via de London Underground |

  De Britse mobiele providers Three plus EE geldsommen den eerste nipt die overeenstemming bezitten bereikt overheen 4G- daarbovenop 5G-dekking te de hele Londense ondergrondse. De vervoerders hebben een overeenkomst gesloten met infrastructuuraanbieder BAI Communications, diegene nou een nipt over de Tube uitbouwt indien deel van een 20-jarige concessie ingesloten Vervoer for London. De overeenkomst van Three plus EE geleverd klanten toegang tot mobiele gegevens binnen de radiostation daarbovenop ondertussen zij bovenop de ondergrondse geldsommen.

  Londen burgemeester Sadiq Khan vertellen in een verklaring:

  “Ik ben verheugd ingevolge erbij bewonderen Three en EE veiligheidsfunctionaris zichzelf aan mits de eerste operators die volledige high-speed 4G-toegang bieden ge het buizennetwerk. Deze zou eentje enorm verschil produceren boterham passagiers, vermits kantkloswerk onderweg kunnen bellen, e-mails kunnen lezen plus reisinformatie kunnen natellen. Den connectiviteit daarbovenop digitale wegennet van Londen zijn ene belangrijke manier waarop we de staathuishoudkunde van onze stad helpen aanmoedigen. Het bestaan honingdrank eentje belangrijke schrede om ervoor honingbij zorgen dat ie hele buizennetwerk mobiele dekking heeft die klaar existentie boterham 5G.”

  Het Londense metro netwerken bezittingen aangeboden Wifi-connectiviteit snee haast een tienjaarsperiode, echter het bestaat schattig vacant inkeping klanten van beschouwen providers leeg overwegen platforms. Voorheen dit schooljaar koos Afvoer for London boterham BAI Communications voort ene ​​mobiel net ge erbij bouwen dat alle stations plus tunnels omvatten, zodat forenzen kip e-mails kunnen checken, video’s kunnen zag en ofschoon ie andere online kunnen handelen op 4G of 5G, zelfs als kantkloswerk zich in metalen buizen bij de aardkorst bevinden.

  BAI is reeds begonnen inbegrepen den bouwsector van het netwerken doodmoe enkele van den drukste stations van Londen, waaronder Oxford Circus, Tottenham Court Road, Handelsbank, Euston en Camden Town. Zij zal den eersten bedragen diegene 4G- en 5G-connectiviteit tegenstrijdig staart 2022 bestaanbaar zou maakt. De stadsautoriteiten verwachten dat het nipt af zal geldsommen plus dat de hele London Underground tegen staart 2024 mobiel bereik zullen hebben.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]