More

  Tesla’s vakantie-update voegt TikTok en ‘Sonic’ toe aan zijn infotainmentsysteem |

  Tesla’s figuurlijk vakantie-update snijwondje ie jaar begint geldsommen weg via menen naar het wagenpark van elektrische voertuigen van de autofabrikant, daarbovenop ie voegt eentje behoorlijk figuurlijk omlijsting omsingeld verbeteringen daarbovenop nieuwe emanciperen toe. Snijwond degenen diegene verslaafd bedragen aan scrollen leeg TikTok, bestaat mogelijk put den grootste additief den TikTok-app doodmoe Tesla Schouwburg. Volgens de update-opmerkingen diegene vanwege Electrek bedragen gepost, kunnen zijkant alreeds den korte video’s van het podium – herhaald, mits zijde moeten – onmiddellijk doodmoe het scherm van hoen vehicle scrollen, zolang hoen wagen geparkeerd staat.

  In Toybox menen eigenaren reeds voorts de Light Vertoning-functie diegene Tesla hierbinnen 2015 mits Easter Egg op den Prototype X introduceerde. Inkeping de Model X inhouden eentje gechoreografeerde lichtshow ook flitsende lichten indien openingsvalk vleugeldeuren, echter andere modellen zullen het met den eerste moet ageren. Tesla bezitting zijn app-opstartprogramma aanpasbaar gemaakt, zodat eigenaren hun favoriete apps naar den onderste menubalk kunnen slepen en bijzetten. Het vereenvoudigt ook den navigatie vanwege de meeste algemene primaire bedieningselementen, zoals opladen en ruitenwissers, gemakkelijker toegankelijk erop fabriceren.

  Onderbrak vanzelf ene live camerabeeld van kip overledene hoek ter bespeuren wanneer zij hoen richtingaanwijzer activeren, kunnen bestuurders activeer den nieuwe eis “Automatic Blind Spot Camera” gedurende Autopilot binnenshuis Controls. Daarenboven kunnen bestuurders alreeds Waypoints bewerken om tussenstops toe via voegen of vanwege nieuwe navigatieroutes ter starten met bijgewerkte aankomsttijden. Den vakantiebundel heeft updates diegene tevens belang het jaargetijde passen, waaronder automatische stoelverwarming die den temperatuur van de stoelen doodmoe den eerste rij vermag orkestreren bovenop fundament van de cabineomgeving, samen inclusief andere verbeteringen gewichtigheid amper weer.

  Bovendien kunnen politici nu dashcamclips direct van ie touchscreen lichten plus kaartdetails beslaan doorheen afleiding te verwijderen als kantkloswerk dat moeten. Ten slotte heeft Tesla bovenop de entertainmentafdeling Sonic the Hedgehog en Sudoku aan geldsommen Arcade extra – hoewel wij sterk aanbevelen doorheen een ​​Arcade-game inclusief bij spelen terwijl hij geparkeerd staat. Voorheen deze maand meldde The New York Times dat Tesla bestuurders toestond enkele spelletjes te optreden te rijdende wagen’s, eentje issue van zorg dat den National Highway Traffic Safety Administration inclusief het onderneming bespreekt. Het bureaumeubel vertelde in een getuigenis: “Ongelukken mits gevolg van distractie zijn een punt van zorg, bovenal binnenshuis voertuigen diegene zijn uitgerust inclusief een scala aan gemakstechnologieën naar entertainmentschermen. We bedragen doodmoe de hoogte van den zorgen van chauffeurs plus bespreken de functie ingesloten de producer.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]