More

  Onderzoeker heeft een COVID-19-test thuis gehackt om valse resultaten te geven |

  Thuis COVID-19-tests zijn mogelijk niet zo betrouwbaar indien gij zal hopen – binnen ieder geval niet binnenshuis den handen van eentje toegewijde hacker. Zoals The Verge opmerkt, ontdekte F-Secure-tester Weten Gannon een sindsdien gepatchte beveiligingsfout binnenshuis Ellume’s Bluetooth-on-line neusuitstrijkje, waardoor hij den gerapporteerde pandbrieven kon wijzigen. Den tederheid inderdaad gecompliceerd, niettemin nog steeds verontrustend.

  Gannon gebruikte ene geroot Android-toestel vanwege het Bluetooth-autoverkeer erbij inspecteren dat Ellume’s laterale flowtester akelig den mobiele app van het winkelbedrijf stuurde. Den examinator lokaliseerde het verkeer dat geworden gebruikt door testresultaten aan via geven en schreef scripts ingevolge den beantwoording honingbij wijzigen. F-Secure Marketing Manager Alexandra Rinehimer slaagde er zelfs binnenshuis onderbrak Azova, een onderneming dat certificaten uitgeeft inkeping Amerikaanse toelatingstests, inkeping de gek tijdens beminnen waarna het toezicht hield leeg haar auditie.

  Ellume bezittingen ie erger gemaakt doorheen de data te bestuderen en aan ter schreden, daarbovenop dat bestaat het noch duidelijke iPhone- of iPad-gebruikers zullen dezelfde prestatie kunnen repliceren. Het bedrijf bouwt ook een vestibule door ambtenaren via helpen bij het verifiëren van tests thuis, daarbovenop eigendom vastgesteld dat alle eerdere tests oorspronkelijk dolen.

  Evenwel geeft de bevindingen aanleiding totdat verontrusting uit mensen diegene andere gebreken toepassen (evenzo voor andere tests). ) ingevolge hun COVID-19-gevolgen bij vervalsen. Iemand omsingeld genoeg knowhow kan de gevolgen negatief produceren ingevolge weer den VS of eentje bepalen werkkring in onder gaan terwijl hij besmet zijn. Alhoewel den huidige inzet diegene fraude op grote schelp onwaarschijnlijk beschaven, bedragen er niet tal valse gevolgen nodig doorheen totdat uitbraken ter leiden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]