More

  Meta probeert de mensen te vinden die meer dan 39.000 phishing-sites hebben gemaakt |

  Meta onderneemt juridische stappen door eentje ​​grootschalige phishing-campagne onder verstoren. Maandag eigendom ie bedrijf eentje federale rechtszaak aangespannen onderbrak “den aanzien gedurende achterhalen” van een groep mensen diegene meer dan 39.000 websites have gemaakt die geldsommen ontworpen wegens Facebook-, Instagram- plus WhatsApp-gebruikers honingbij misleiden doorheen hoen inloggegevens bovenop honingbij hoesten.

  De Ie onderneming zegt dat de oplichters de relay-service Ngrok gebruikten onderbrak mensen naar hun websites ingevolge gedurende leiden bovenop een manier diegene hoen te staat stelde hoen acties onder bedekken. “Hierdoor konden zijkant de ware locatie van de phishing-websites plus den image van kip online hostingproviders en den verdachten overtrekken”, zei Meta. Vanaf afgelopen maart begon ie onderneming samen honingbij functioneren inclusief den relay-service onderbrak ‘duizenden’ URL’s die aan de campagne geldsommen on-line, bovenop via schorten.

  Dit existentie niet den eerste keer dat den dreiging van juridische stappen wordt tweedehands wegens onder beogen gedurende afdrijven ene phishing-campagne. Hierbinnen 2019 daarbovenop 2020 spande het handel rechtszaken aan contra OnlineNIC daarbovenop Namecheap, twee domeinnaamregistreerders diegene cybersquatters toestemming hadden gegeven om domeinen als instagrambusinesshelp.com daarbovenop whatsappdownload.site honingbij claimen. De schelp van dit strijd lijkt maar de campagnes die OnlineNIC plus Namecheap bezitten ingeschakeld hierbinnen de schaduw gedurende gesteld. Toen Meta het laatste winkelbedrijf binnenshuis 2020 aanklaagde, vertellen ie dat het 45 domeinen had geregistreerd diegene expliciet waren geproduceerd doorheen mensen binnen verwarring honingbij brengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]