More

  EPA kondigt de strengste brandstofefficiëntienormen ooit aan, waarmee het terugdraaien van het Trump-tijdperk wordt teruggedraaid |

  Leeg maandag heeft den kabinet-Biden den hekkensluiter hand gelegd aan nieuwe normen boterham brandstofefficiëntie diegene zijn ontworpen ingevolge de uitstoot van broeikasgassen onderbrak personenauto’s te beperken. Contra 2026 eist de Environmental Protection Agency dat wagenparken van autofabrikanten gemiddeld omstreeks 55 mijl per gallon afleggen, ene stijging van de 60 mijl vanaf gallon-standaard waaraan ze vanaf deze schooljaar worden toerekeningsvatbaar.

  Het schrijftafel lieverd dat het beleid zal Amerikaanse politici tot 2050 tussen $ 210 miljard daarbovenop $ 420 miljard korten leeg brandstofkosten. Erop de levensduur van een vehicle van modeljaar 2026, zal dat zichzelf overbrengen binnen ongeveer $ 1.080 aan individuele consumentenbesparingen, rekening houdend omsingeld den hogere initiële kosten van ene efficiënter voertuig. De EPA snoes dat ie beleid evenals de emissie van circa 3,1 miljard steun koolstofdioxide binnen dezelfde tijdsperiode zou voorkomen.

  “Wij hebben den wetenschap gevolgd, wij bezitten geluisterd akelig belanghebbenden plus wij stellen robuuste daarbovenop strenge normen bovenop dat zullen de verontreiniging diegene mensen daarbovenop onze planeet schaadt op agressieve methode krimpen – plus gelijktijdig gezinnen poen korten”, zei EPA-intendant Michael Regan.

  Den nieuwe normen reflecteren adequaat de normen die voort den kabinet-Obama in 2012. Indien voormalig voorzitter Trump diegene te 2018 noch had afgezwakt, zullen ze autofabrikanten bezitten verplicht ingevolge contra 2025 voertuigen ter fabriceren die pakweg 51 mijl vanaf gallon kunnen reizen.

  Jeff Alson, eentje toenmalig senior ingenieur van EPA, vertelde The New York Times, heroveren den nieuwe normen de emissiereducties diegene doorheen de gezag-Trump zijn uitgestippeld. “Dat bestaan ja, maar ie zal onzerzijds noch binnenshuis de buurt brengen van ie niveau dat we moeten arriveren wegens den uitstoot van voertuigen genoeg onder verminderen onderbrak de planeet honingbij behoeden,” vertellen hij.

  We hebben aansluiting opgenomen ingesloten Ford, General Motors, Honda, Toyota daarbovenop Stellantis inkeping commentaar leeg de regelgeving van heden.

  Den nieuwe normen markeren den belangrijkste klimaatactie die voorzitter Biden tot nu toe bezit ondernomen. Vanaf 2019 bestaan den transportsector de grootste put van broeikasgasemissies hierbinnen de VS. Den bekendmaking komt nochtans onderbeen één dag nadat senator Joe Manchin af West Virginia zei dat hij ie Build Terug Better-grondplan van den Democratische partijtje noch zou steunen. Het grondplan van omstreeks $ 2 biljoen inhouden tijdens meer een voorstel inkeping maximaal $ 12.500 aan individuele belastingsubsidies voor Amerikanen diegene een EV aankopen indien hun aankomende wagen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]