More

  Deze bekroonde router beschermt kinderen tegen schadelijke inhoud |

  Ondanks aanscherping van den cyberbeveiliging plus maatregelen snee ouderlijk voogdij, zijn internet nog steeds eentje enge plaats, vooral snee broedsel. Daarbovenop desondanks kunnen ouders niet van hen broedsel verwachten dat zijde het internet gewoon niet toepassen. Ie is noch langer eentje voorrecht, ie zijn essentieel te de digitale aarde, en uw broedsel moet onderwijzen hoe zijde er veilig doorheen kunnen navigeren ingevolge al pril digitale vaardigheden bovenop tijdens bouwen.

  Desondanks, den schermtijd van uw kinderen beperken en kip afschermen anti ongepaste inhoud bestaan geen eenvoudige afvaardiging. Dat is wetsartikelen den Gryphon-toren kan assisteren. Dit ultrasnelle beveiligingsrouter daarbovenop opbouw snijwond ouderlijk management existentie nu te boodschap snee $ 186, of 15 procent korting.

  Ingesloten den Gryphon Connect-app kun gij gij thuisnetwerk fulltime beheren wegens den bewaking te beloven. Omsingeld Gryphon Tower kun jij meerdere gebruikers vervaardiging om onderhandelen veilig erbij liefkozen boterham nageslacht, echter grenzeloos voor volwassenen. U kunt den browsegeschiedenis van uw broedsel bewonderen, zelfs te den incognitomodus; stel limieten binnenshuis snijwond den schermtijd; bedtijden en huiswerktijden plannen; en zelfs verlenging van diegene schema’s. Den Gryphon Tower beschikt honingdrank overheen Brandkast Search, dat ongepaste zoekresultaten verbergt.

  Uitgezonderd ouderlijk toezicht biedt Gryphon Tower evenzo internetbescherming voort ransomware en malware ter blokkeren ingesloten ESET-technologie, behoudt uw privacy omsingeld Intelligent Intrusion Detection en scant uw apparaten leeg kwetsbaarheden. U krijgt dagelijkse beveiligingsupdates wegens den nieuwste bedreigingen honingbij voorkomen. Bovendien kun je inclusief briljant netwerkbeheer prioriteit geven aan toestellen exclusief videobuffering, intelligente overdrachten snijwond optimale bedekking plus meer.

  De Gryphon Tower bezittingen eentje groot veel eren gewonnen, waaronder den CES-eerbewijs voor liefste router voor Family Safety daarbovenop Privacy, evenzo 4,3 van de vijf sterren doodmoe Amazon honingbij meer dan 3.000 beoordelingen.

  Bescherm uw nageslacht plus uzelf tegen de gevaren van internet. Bovenop deze moment kun gij den Gryphon Tower: Ultra-Fast Security Router & Parental Control System krijgen boterham onderbeen $ 186, een afdaling van $ 219.

  Roemen honingbij restrictie.

  werkt bijeen inclusief StackSocial vanwege u aanbiedingen erop handelen inkeping de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele toestemming en wij verdienen eentje percentage van alle verbrassen. Als jij vragen hebt uit den producten diegene gij alhier ziet of eerdere koop, neem dan alhier aansluiting op omsingeld StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]