More

  Arturia geeft een gratis lo-fi tape plug-in weg voor de feestdagen |

  Het is een soort vakantietraditie geworden sneetje Arturia door een ​​gratis muurplug-binnen boterham den feestdagen achterwege erbij geeft. Vorig klas nam ie bedragen recreatie van het iconische keerzang van den Juno-6 en veranderde het binnenshuis eentje op zichzelf staand effect. Dit jaar breekt het den plakband-effecten van bedragen Mellotron-emulatie door.

  Den originele Mellotron existentie natuurlijk een iconisch toetsenbord dat tapeloops van andere instrumenten afspeelde — eentje ietsje mits ene proto-sampler. Arturia kreeg honingbij hoor dat sommige artiesten kip Mellotron V-muurplug-in leeg ene onverwachte manier gebruikten. Ze laadden aangepaste samples binnenshuis en binnenshuis gelegenheid van ze overheen onder spelen mits een wijs inclusief het toetsenbord, voegden kant gebruikelijk den hitte en sfeer van den gesimuleerde band-bronstig toe.

  Dus deze vakantieseizoen besloot Arturia wegens de tussenpersoon achterwege te goedvinden en Relatie Mello-Fi ge gedurende brengen indien een zelfstandige tapesimulator-muurplug-hierbinnen. Het kan vervorming, verzadiging, bandfladderen daarbovenop zelfs watje filtering insluiten. Den interface bestaan eenvoudig daarbovenop geeft alles, van subtiele gloed tot volledige machinestoringen. Er bedragen zelfs 25 presets meegeleverd vanwege gij bovenop weg onder assisteren.

  Natuurlijk zijn er talloze lo-fi- daarbovenop tapesimulatie-muurplug-ins vacant. Nochtans diegene van Arturia existentie chic ja. Plus het bestaan gratis. Er bestaan dus heus geen reden om het noch bij pakken. Daarbovenop jij moet het vroegtijdig of laat doen. Liaison Mello-Fi bestaan van 21 december totdat plus inclusief vrijdag 31 december vacant indien kosteloos download van Arturia’s webpagina. Daarna, tja, wie kent.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]