More

  Amazon-kinderbundel biedt een Fire 7-tablet en Echo Dot voor slechts $ 80 |

  Als gij nog steeds bovenop zoek bent naar ene last-minute kerstcadeau — of een cadeau snijwondje argeloos den snipperdag — boterham de kroost binnen gij leven, bezitting Amazon eentje herenkostuum die gij wellicht wilt zag. De e-commercegigant verkoopt een Fire 7 Kids-tablet en eentje Weerklank Kids-luidsprekerbundel voor uitsluitend $ 80, wat 50 percent korting bestaan op kip oorspronkelijke verkoopprijzen bijeen. Gij kunt den 7-inch tablet binnenshuis paars, roze of blauw krijgen, terwijl den Geluidsweerkaatsing Dot-megafoon diegene tijdens worden leveren eentje panda-ontwerp heeft.

  Verkrijging Amazon Fire 7 Kids Pilletje + Geluidsweerkaatsing Dot Kids Bundle belang Amazon – $ 80

  Den Fire 7 Kids-tablet enkel kost gewoon $ 100, al Amazon hem sedert begin december snijwond $ 60 verkoopt. Sukkel betreft de vierde generatie Weerklank Dot for Kids, de oorspronkelijke verkoopprijs bestaat $ 60, niettemin dit staat sedert november op $ 35 vermelden. Zelfs mits u rekening houdt inbegrepen den gereduceerde respecteren, bespaart u nog steeds $ 15 indien u de bundel krijgt binnenshuis plaats van elk item appart onder krijgen.

  Amazon’s bundel wordt toeleveren omsingeld eentje schooljaar toegang totdat Amazon Kids+, tezamen omsingeld hoewel bedragen apps, games, genoteerd, audioboeken en video. Gij (of den ouders of voogd van het kindje) kunt de recipi toegang schenken totdat apps zoals Netflix of games zoals Minecraft ter het Amazon Parent Instrumentenbord. Dat is alsmede waar de curator van ie baby tijdslimieten snee gebruik schenkkan klaarmaken, expliciete liedjes vermag doorsijpelen en activiteit snijwondje de Weerklank Dot vermag beoordelen. Natuurlijk schenkkan den recipi van den herenkostuum Alexa evenzeer vragen ingevolge kindvriendelijke Audible-reserveren of interactieve games van den Kids+-abonnementsservice erop performen leeg kip panda Geluidsweerkaatsing Dot-speaker.

  De overeenkomst bestaat ene tijdelijke aanbieding plus inclusief beschikbaar op het oogwenk van schrijven nog 19 moment. Daarna zou de prijs snijwondje de bundel vermoedelijk dateren naar $ 95.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwond de laatste technische deals en koopadvies.

  Alle producten die vanwege geworden aanbevolen, word geselecteerd vanwege onze redactie, onafhankelijk van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevat gelieerde linkervleugel. Indien je iets koopt onder eentje van deze links, kunnen wij eentje aangesloten commissie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]