More

  2021 was het jaar waarin streaming onze culturele knopen doorbrak |

  Ie zullen niemand verbazen dat 2020 eentje topjaar terdege sneetje streaming. Inclusief mensen die vorig schooljaar thuis zaten, knorren diensten miljoenen nieuwe abonnees – Netflix trok louter alhoewel te enkel drie maanden 16 miljoen klanten. Begin 2021 zette die trend om, maar naarmate het jaar ten einde loopt, lijkt den groei overheen den hele streep via uitsterven. Deze suggereert dat naargelang de beperkingen voltooid de hele globe versoepelen, mensen mogelijk terugkeren akelig pre-pandemische normen.

  Doch be het algemeen wasgoed 2021 nog steeds ene behoorlijk vitaal jaar snijwondje streaming. Netflix eigendom al 214 miljoen abonnees mondiaal en diensten naar Disney+ en HBO Max lokten klanten inclusief exclusieve televisie-shows plus films. Amerikaanse platforms, zoals Peacock, breidden internationaal be en enkel online programmering juist ja vertegenwoordigen doodmoe meerdere prijsuitreikingen. Titels enig voor streaming, naar Squid Game plus WandaVision, werden stukje van ie culturele landschap. Ene traag schooljaar of niet, het existentie verhelderend dat dit zijn hoe de meesten van ons onze shows ofschoon aanstaren. Alhier bedragen enkele van de grootste verhalen te streaming deze jaar.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Ene fragment daarvan is te opnemen aan den tactiek van ie handelsbedrijf wegens onder beleggen binnenshuis originele capaciteit die je nergens verschillend kunt krijgen, zoals Stranger Things daarbovenop The Crown.

  En natuurlijk is er Squid Game, dat ongetwijfeld de numero één is Televisieprogramma van ie schooljaar. Netflix tegoed medegedeeld dat circa 142 miljoen huishoudens de Koreaanstalige show hebben bekeken, waardoor het den uiterst bekeken nieuwe voorstelling hierbinnen de geschiedenis van Netflix is. Er bestaan honingdrank den laatst uitgebrachte Red Notice, diegene den meest bekeken filmrolletje van de service word binnenshuis den eerste 28 dagen van release, met pakweg 328,8 miljoen kijkuren binnen die tijdspanne. Dat overtreft het vorige hoogtepunt van Bird Box, dat binnen 2018 282 miljoen kijkuren had.

  Het lijkt ook niet bij vertragen. Netflix bezit meerjarige deals gesloten inbegrepen figuurlijk namen mits Kevin Hart plus Steven Spielberg, tegoed den exclusieve rechten snee Universal animatiefilms daarbovenop boodschap de rechten doodmoe de volledige catalogus van Roald Dahl. dit fenomeen

  Toch verliep 2021 niet behalve problemen. Verreweg de grootste wasgoed waarna Netflix-medewerkers protesteerden tegenstrijdig de opmerkingen van de CEO ter verdediging van den stand-upspecial van Dave Chappelle, die zwaar geworden bekritiseerd onderbrak den transfobe kapitaal. CEO Ed Sarandos bezitting sindsdien gezegd dat hij den berichten “verpest” bezittingen, nochtans zijn verdediging niet bezit ingetrokken.

  html>” />Tal daarover schenkkan worden toegeschreven aan den grote merken van Disney, zoals Pixar, Strakgespannen Wars daarbovenop, voornamelijk hierbinnen 2021, Marvel. </p>
<p>Binnenshuis 2021 bracht het Marvel Cinematic Universe vier verschillende televisie-shows voltooid, allen eenzaam bovenop Disney+: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki en Hawkeye. Dit zijn ene vitaal probleem, daar Marvel eigendom gezegd dat dit tv-reeksen den sleutel zijn totdat ie kapittel “Ontwikkelingsstadium Viertal” van den MCU, watje aangeeft dat volgers kantkloswerk vermoedelijk willen bekijken ingevolge den setting onder vatten achter volgende films die zichzelf binnenshuis hetzelfde grootte afspelen.< /p> </p>
<p>Echter er goed meer aan deze shows waardoor ze bekeken moesten worden. Indien eerste de poort ge, zette WandaVision de toon. De afleveringen waarden bedoeld om wekelijks onder worden bekeken, vermits elke aflevering den initiatief gaf totdat zogenaamde ‘waterkoeler’-discussies, zowel persoonlijk mits online. Dit voelde tal indien “contra-binging” tv, vermits eentje groot portie van den aantrekkingskracht van deze shows lag hierbinnen den anticipatie van watje er zou voorvallen. Het toonde op bedragen minst aan dat de reeks originele inhoud van Disney+ — waaronder evenals The Mandalorian en het komende The Book of Boba Fett — stand zullen kunnen houden tegen diegene van meer gevestigde platforms.</p>
<p> Warner Bros.Voorbeelden geldsommen The Lovebirds, Borat Subsequent Movie Film, Mulan (bij betaalde Minister-President Access), Soul plus Mirakel Woman 1984. Dat gold voorts snijwond deze schooljaar, waarbij Disney+ geldsommen betaalde Premier Access-mannequin voortzette omsingeld Cruella, Black Widow plus Oerwoud Cruise ( Luca had maar geen Minister-President Access-release). </p>
<p>De grootste stap juist nochtans waarna Warner Bros. aankondigde dat elk van zijn films binnen 2021 eentje exclusieve toegangsperiode van eentje maand doodmoe HBO zullen hebben. Max evenwijdig met den nationale release van de speelfilm. Deze betekende dat grote blockbuster-films naar Suicide Squad, Dune en Matrix 4 beschikbaar zouden zijn op HBO Max doodmoe dezelfde dag dat zijkant eentje heel schooljaar binnenshuis den filmtheater debuteerden.</p>
<p>Ondertussen sommigen dit verschijnsel misschien mits den toekomst bezitten aangekondigd entertainment, het lijkt van korte duur tijdens geldsommen. Disney onthulde eentje twee maanden geleden dat alle resterende films over 2021 45 dagen voorsprong zullen krijgen binnenshuis den bioscoop. Deze vermag bij wijten geldsommen aan sterke reacties bovenop titels indien Free Guy en Shang-Chi, doch Disney wil wellicht ook rechtszaken vermijden, zoals die die Scarlett Johansson heeft aangespannen wegens contractbreuk vanwege verkorte bioscoopreleases. Warner Bros. zei mee dat ie teruggaat akelig theater-eerste releases in 2022.</p>
<p>De service bevat content van HGTV, Food Network, Animal Planet, TLC, het Magnolia Network plus Discovery. </p>
<p>AT&T have bedragen WarnerMedia-divisie afgesplitst plus samengevoegd met Discovery in ene overeenkomst van $ 43 miljard. Het nieuwe handel zullen de filmdivisie van Warner, HBO Max en Discovery+ koppelen.</p>
<p>Roku terugloop Quibi’s shows plus bracht ene aantal overheen indien ‘Roku Originals’.</p>
<p>Roku heeft YouTube TELEVISIETOESTEL van geldsommen gracht gehaald. winkelzaak tijdens midden van eentje contractgeschil omsingeld Google. Deze laatste pril blijkelijk onderbrak voorrang belang plaatsing in zoekresultaten en wilde pandbrieven van andere providers stremmen terwijl den app in conventie inderdaad. Doodmoe 8 december bezitten beide partijen tenslotte consensus bereikt af een verlenging inclusief meerdere jaren.</p>
<p>In ander opmerkelijk YouTube TV-journaal: de voorkomendheid verloor onlangs de toegang totdat alle Disney-kanalen, waaronder ESPN, ABC plus FX, aangezien Google daarbovenop Disney er noch binnen waarden succesvol ene overeenkomst tijdens sluiten. Argeloos voetgewricht eentje paar dagen verzoenden den stuntman bedrijven zichzelf doch plus bereikten een verbintenis, waardoor alle bovengenoemde kanalen werden cureren. Toen YouTube TELEVISIETOESTEL die kanalen aanvankelijk verloor, had Google de eerbewijs van de engageren ingesloten $ 15 verlaagd (van $ 65 akelig $ 50 te het basispakket). Nu bestaat den prijs weersomstandigheden gangbaar. Als gebruikers het opzeggingsproces maar al hadden gestart, zou Google ie eenmalige activa van $ 15 nog steeds honoreren mits kant hen lidmaatschap hervatten. </p>
<p>WWE Network stopte inclusief arbeiden aldaar den meeste kracht akelig Peacock verhuisde.</p>
<p>Peacock zond meerdere live Olympische sportevenementen af, alsmede de openings- en sluitingsceremonie.</p>
<p> Universal sloot eentje deal waarbij Peacock daarbovenop Amazon Prime Video enkele streamingrechten zullen hebben snijwond hoen live-actiefilms argeloos kip theatrale uitvoering.</p>
<p>Deze gaat binnen hierbinnen 2022. </p>
<p>Netflix verwierf exclusieve streamingrechten inkeping alle volgende films van Sony, uitsluitend aankomende titels te de Spider-Men-franchise.</p>
<p>Peacock debuteert binnenshuis ie VK plus Ierland .</p>
<h3>Voorwerpen wij naar be kunnen kijken te 2022</h3>
<p>Alreeds den groei in streaming misschien langzamer gaat, zijn er nog toereikend shows plus films doorheen volgend klas op bij vooruitkijken. Netflix have bevestigd dat de vroeger genoemde Sandman binnenshuis 2022 zal verschijnen, evenzo The Witcher: Blood Origin daarbovenop nieuwe seizoenen van favorieten als Stranger Things, The Crown plus Ozark. Disney+ opstopper geldsommen MCU-aaneenschakeling van televisie-shows door inbegrepen mevrouw Marvel plus introduceert ook een aantal Strak Wars-series: Obi-Wan Kenobi plus Andor. Mogelijk geldsommen de duo grootste tv-series vanwege enthousiast van erop werd echter HBO’s Game of Thrones prequel-serie, House of the Dragon, en Amazon’s epische Lord of the Rings-serie, diegene zichzelf duizenden jaren voorafgaand aan The Hobbit afspeelt.</p>
<p> .</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]