More

  Ford’s Extended Range F-150 Lightning heeft een enorm batterijpakket van 131 kWh |

  Te ene livestream vorige waterig onthulde Ford geluidloos den batterijcapaciteiten die vacant zijn doodmoe geldsommen Ford F-150 Lightning elektrische pick-up, meldde Automaat Evolution. Doorheen ter opstarten zal het Standard Range-mannequin, ingesloten eentje verwachte actieradius van 230 mijl, word toeleveren inbegrepen eentje batterijpakket van 98 kWh. Onderhand zullen de optionele Extended Range-versie (300 mijl gericht) een enorme batterij van 131 kWh bezitten.

  Het Standard Range-pakje zullen het belangrijkste aanbod geldsommen bovenop de eerste trio van de vier versies: de vlootgerichte Lightning Voor, de XLT en den Lariat. Den Extended Range bestaat optioneel inkeping den XLT daarbovenop Lariat, en vaandel leeg het topmodel Platinum. Ford vertellen dat ie “F-150 Lighting Voor-model beschikbaar zullen geldsommen inbegrepen den standaardbatterij inkeping klanten te den kleinhandel”, doch voorheen zei het dat het beschikbaar zullen zijn met den Extended Range-claim voor wagenparkkopers.

  Ford onthulde alsmede dat den elektrisch inklapbare spiegels eenzaam vacant zouden bedragen leeg den Lariat- en Platinum-modellen, plus dat de Tough Bed spray-binnen bedliner niet banier existentie, doch eentje beschikbare keuze op alle afwerkingen. Andere opties die wij hoewel kenden, zijn ene kordaat 9,6 kW Professional Power-stelsel sneetje den eerste twee uitrustingen (het bestaan vlag bovenop Lariat en Platinum) plus eentje 15,5-inch touchscreen ingesloten Sync 4A, beschikbaar op den voornaamst uitrustingsniveaus.

  Waargenomen den figuurlijk batterijformaten, lijken den respecteren van Ford eigenlijk verfrissend redelijk. Onder vergelijking: Hyundai’s Kona Electric eigendom een aantal kleinere 64 kWh-batterij daarbovenop begint bij $ 34.000. Wij zullen straks den exacte F-150 Lightning-verheerlijken moet kennis, naar Ford in den livestream zei dat orderbanken binnenshuis januari 2022 zouden ontsluiten. Nou tegoed ie 200.000 pre-orders hierbinnen de hand en bezittingen ie kortelings verdere reserveringen stopgezet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]