More

  ESPN, ABC zijn terug op YouTube TV na een deal met Disney |

  Ie gevecht van YouTube TELEVISIE met Disney bestaan haast keurig zo snel verstreken indien ie begon. Den twee bezitten ene overeenkomst gesloten die den toegang totdat ESPN, FX en andere Disney-kanalen bovenop den streamingdienst van YouTube herstelt. Lokale ALFABET-zenders komen in den loop van den dag (19 december) terug, doch gij ziet wellicht hoewel toegang totdat alle opnames van kanalen diegene have geldsommen van Disney.

  Ie basisabonnementstarief keert achterspeler naar $ 65 vanaf maand, echter YouTube TELEVISIETOESTEL beloofde dat “alle betrokken leden” nog steeds een eenmalige korting van $ 15 zullen krijgen. Meer finesse zullen onder e-mail komen, aldus de voorkomendheid.

  Disney-kanalen verdwenen op 18 december nadat den mediagigant daarbovenop YouTube TELEVISIE er noch hierbinnen slaagden overeenstemming erbij doordringen over de kanaalvergoedingen. Naar vaak het geval zijn ingesloten dit soort geschillen, gaf den ene feestje de andere de schuld. Disney beweerde dat YouTube TV “weigerde doorheen een ‚Äč‚Äčrechtschapene deal via sluiten”, terwijl YouTube beweerde dat het pleitte “namens” den ogen.

  Deze existentie noch de enige twist van YouTube TELEVISIE ge vervoerdeals. De voorkomendheid bezitting erop meer exploderen uitgedeeld inbegrepen NBCUniversal plus Sinclair. Dat gezegd hebbende, wasgoed het Disney-gevecht eventueel bron ene van de belangrijkste. Ie is noch uitsluitend dat kanalen naar ESPN eentje figuurlijk aantrekkingskracht blijven beoefenen doodmoe live televisietoestel-instituten – het bestaat dat Disney gemakkelijk eentje tal van diegene klanten had kunnen overtappen naar zijn equivalente Hulu-aanbod. YouTube bezitting voorstelbaar besloten dat eventuele hogere kosten (plus mogelijke tariefverhogingen) minder pijnlijk waarden dan het beschadiging van ogen.

  iDeze inhoud bestaan niet beschikbaar door gij privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen belang en laad de pagina weer voort dit via staren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]