More

  Democraten drukken op Amazon voor details over doden door tornado-magazijnen |

  Senatoren en vertegenwoordigers van ie Beter, waaronder senator Elizabeth Warren en Rep. Cori Bush, hebben eentje epistel naar Amazon gestuurd inclusief de petitie of ie regelgeving van ie handel een koker bezit gespeeld bij de dood van zes werklieden nadat eentje wervelwind eerder deze maand een voorraadmagazijn binnenshuis Illinois trof. Een extreem weergebeurtenis bovenop 10 december leidde totdat den dood van ten miniemste 58 mensen hierbinnen ie Midwesten. Het fulfilmentcentrum werd verwoest erop ie incident.

  Binnen de epistel beweren Democratische wetgevers dat “Amazon de veiligheid van werknemers binnen gevaar brengt, ook binnenshuis alledaagse situaties mits binnen noodsituaties” daarbovenop dat het incident “hierbinnen eentje groter schutspatroon past”. De menigte pril CEO Andy Jassy plus uitvoerenmacht voorzitter Jeff Bezos of ie “beleid van Amazon denkbaar have bijgedragen aan dit toneelstuk”.

  De senatoren en vertegenwoordigers inmanen details over ie veiligheidsbeleid van Amazon en informatie over den werklieden te ie fulfilmentcentrum op de dag van ie incident. Zij willen eveneens weten of het handelsbedrijf werknemers tegoed verteld door in het voorraadmagazijn erop blijven te ie licht van ene wervelstorm-vermaning.

  Den lijst inclusief vragen en bidden inhouden tevens gebed om kleinigheden over elke on-webpagina dood van een Amazon-werknemer hierbinnen de afgelopen 10 schooljaar, communicatie van magazijnmanagers aan werknemers tussen 10 plus 12 december daarbovenop “kopieën van alle bedrijfse-mails opsturen binnen den voortgang van het omgaan inclusief deze onheilsdreiging “inkeping idem tijdsbestek”.

  De wetgevers uitten eveneens hun verontrusting over de gemelde plannen van Amazon ingevolge ene ​​kerkban hierbinnen erbij voeren bovenop het conventie van telefoons bovenop den magazijnvloer. Ie bedrijf bevestigde dit weekend dat het werklui zal duurt ​​onderbrak telefoons ter blijven gebruiken. Werklieden vroegen ingevolge toegang totdat hun toestellen opdat zijkant veiligheidswaarschuwingen kunnen ontvangen en contact kunnen liefhebben erop noodgevallen.

  Ene rapport van Bloomberg vorige week beschrijft ene uitwisseling tussen een bezorger binnenshuis ie gebied plus ene coördinator. ep delivery”-pakketten, ondanks waarschuwingssirenes en radar diegene aantoonde dat eentje wervelwind-uitval leeg handen ja. Amazon vertellen dat den coördinator den veiligheidsrichtlijnen noch volgde en dat ze den chauffeur hadden moet instrueren onderbrak logement ter zoeken. Ie onderzoekt de winkelzaak.

  “Amazon’s winst mogen nimmermeer ten koste gaan van ie leven, de gezondheid plus de veiligheid van onze landbewoners”, vertelde Rep. Bush binnenshuis eentje mededeling aan The Verge. zaken te Amerika.” Duo van de omgekomen werklieden dolen kiezers van Bush.

  “Wij beoordelen den geschreven plus zullen rechtstreeks antwoorden, doch op dit minuut blijft onze brandpunt doodmoe ie zorgen inkeping onze medewerkers plus mannen, den familieleden van de doodmaken ingevolge de cycloon plus den gemeenschappen die voort deze onheilsdreiging geldsommen getroffen”, vertelde Amazon-voorlichter Kelly Nantel aan .

  Update 12/20 12:50PM ET: Ene link toegevoegd aan de epistel en meer kleinigheden.

  Update 12/20 13:25 ET: Amazon’s getuigenis reserve.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]