More

  De PS Plus-versie van ‘FF7 Remake’ kan toch worden geüpgraded naar ‘Intergrade’ |

  Een van den games diegene PlayStation En-abonnees hierbinnen lentemaand tenzij toegevoegd kosten konden claimen, inderdaad Final Fantasy VII Remake. Sony kondigde den PS Daarbovenop-line-up van die maand aan leeg hetzelfde ogenblik dat het een verbeterde versie van de game snee PlayStation 5 onthulde: Final Fantasy VII Remake Intergrade.

  Vanaf dit woensdag…

  • PS Daarbovenop-abonnees die voordien @FinalFantasy VII Remake honingbij @PlayStation Daarbovenop bezitten ingewisseld, kunnen upgraden akelig den PS5-versie van de spel.
  < br/>• Episode Intermission, den DLC met Yuffie Kisaragi, krijgt tussentijds 25% korting! pic.twitter.com/mnkCIRR586

  — FINAL FANTASY VII REMAKE (@finalfantasyvii) 19 december 2021

  Degenen die den POSTSCRIPTUM Plus-versie van FF7 Remake bezitten bekende ter bemachtigen, konden nochtans op geen enkele methode Intergrade krijgen buitenshuis via ombrengen boterham ie volledige spel. Vanaf woensdag bestaat er maar eentje manier vanwege erbij upgraden. Square Enix heeft uiteengezet dat den upgrade noch gratis zullen bedragen, niettemin have nog geen prijs bekendgemaakt.

  Onderwijl zegt Square Enix dat den “Intermission”-vergroting, diegene exclusief vacant zijn doodmoe PS5, $ 15 kost. ene beperkte oer, $ 5 minder dan den normale eerbewijs. De op Yuffie gerichte DLC goed met snee degenen diegene FFVII Remake Intergrade regelrecht kochten. Degenen diegene een upgrade van de PS4-versie deden, moesten liquideren boterham den DLC.

  Het upgradeproces van den FF7 Remake wasgoed net zodoende ingewikkeld als tal Final Fantasy-titels. Den spel werd oorspronkelijk uitgebracht in april 2020 en Intergrade arriveerde in juni van dit klas bovenop PS5. Alvast landde FF7 Remake Intergrade vorige week snee het eerst bovenop computer.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]