More

  Beats Studio Buds zijn gedaald tot $ 100 bij Adorama |

  Mits jij leeg het hekkensluiter oogwenk leeg zoek bent akelig ene kerstcadeau, existentie ie wellicht den moeite waard voort ene ​​probaat deal tijdens bekijken leeg Beats Werkplaats Buds. De oordopjes bedragen gedaald van $ 150 akelig $ 100, wat overeenkomt ingesloten de laagste prijs diegene we tot reeds toe boterham zijkant bezitten waargenomen.

  Koop Beats Atelier Buds belang Adorama – $ 100

  We bezitten Beats Studio Buds op onze omlijsting ingesloten den liefste draadloze oordopjes doodmoe de markt nadat kant binnenshuis onze review een score van 84 bezitten gekregen. Ze bieden eentje goede geluidskwaliteit met het soort basniveau waar Beats-apparatuur om beroemd staat. De oordopjes, die IPX4-transpiratie- daarbovenop waterbestendig bedragen, inhouden actieve ruisonderdrukking plus ene keuze diegene het volume automatisch aanpast aan de geluidsniveaus binnen de omlijning.

  Studio Buds bezitten de H1-chip van Apple (Beats existentie bezitting van Apple, na all), plus zijkant troosten snel aaneenschakelen inbegrepen ook Android- mits iOS-toestellen. Je kunt zij bezigen voor naadloos schakelen hierbinnen AirPods-tralie tussen Apple-producten en kantkloswerk ondersteunen den Spatial Audio-functie van het onderneming. Daarnaast arbeiden Studio Buds omsingeld Apple’s Find My en Android’s Find My Device. Er zijn evenals handsfree Siri-bijstandsregeling.

  Als nadeel vonden wij dat den gesprekskwaliteit noch fantastisch inderdaad en dat ie afwijking aan ondersteuning snee draadloos opladen snijwond sommigen teleurstellend zou kunnen zijn. Er zijn tevens geen ingebouwd volumeregelaars of opties door ie rumoer aan via passen. Evenwel bedragen deze ene waardige voorkeur sneetje mensen die bovenop zoek geldsommen akelig ene set echte draadloze oordopjes.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]