More

  Amazon schrapt nieuw verbod op telefoons in magazijnen ‘tot nader order’ |

  Amazon verliest geldsommen beheersing af de activiteiten van arbeiders naarmate de veiligheidsproblemen opzetten. De internetretailer heeft aan Bloomberg bevestigd dat ie een hernieuwde poging vanwege persoonlijke telefoons te magazijnen tijdens verbieden zou uittreden. Het personeel kreeg doodmoe 17 december via horen dat zijde hun telefoons “totdat dichterbij commando” bij den hand konden beminnen.

  Het onderneming verbood telefoons jarenlang te magazijnen, nochtans versoepelde de methode toen den COVID-19-pandemie toesloeg. Het ban zal te januari 2022 geworden hervat.

  Ofschoon Amazon den beslissing niet bezittingen uitgelegd, komt ie net nadat een tornado een magazijn binnenshuis Edwardsville, Illinois, trof, waarbij zes mensen omkwamen. Het volgen ook bovenop ene toename van COVID-19-gevallen. Magazijnmedewerkers hebben toegang totdat hen telefoons geëist, zowel sneetje veiligheidswaarschuwingen als doorheen contact tijdens vrijen binnen geval van beproeving. Een opnieuw ingesteld geobsedeerd zullen doof geldsommen geweest, bovenal binnen ie licht van ene incident waarbij een coördinator eentje chauffeur via druk zette ingevolge pakketten uit ​​gedurende levert ondertussen eentje tornado wegens ie gebied van Edwardsville raasde.

  Bedrijven mag ie conventie van telefoons leeg den uurwerk, of ie hoewel gaat doorheen ie overtreffen van de veiligheid of door honingbij voorkomen dat personeel gevoelige info lekt. Dat standpunt verandert echter reeds smartphones een important eindje van ie dagelijks leven werd, daarbovenop de combinatie van Amazon’s slechte veiligheidsreputatie ingesloten recente incidenten schenkkan ie handelsbedrijf weinig plek goedvinden onderbrak weer eentje ban leeg gedurende storten – niet buitenshuis aanzienlijke publieke sabotage.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]