More

  Tesla biedt tijdens de feestdagen gratis gebruik van Superchargers in de daluren |

  Tesla-eigenaren worstelen incidenteel alhoewel inclusief overvolle Supercharger-zender plus ie concern neemt reserve stappen doorheen diegene lange rijen via den reisperiode inclusief kerst tot eentje ondergrens tijdens beperken. Volgens Electrek have Tesla Supercharging gratis geproduceerd doodmoe sommige zender ter de daluren (19.00 totdat 10.00 uur lokale tijd) tussen 23 december daarbovenop 26 december. Den radiostation bevinden zich veelal in den buurt van belangrijke routes daarbovenop stedelijke centra, plus bedragen invalide tot 11 staten, waaronder Californië, Nevada plus Pennsylvania.

  Den producer van elektrische voertuigen tegoed eerder geprobeerd korting honingbij geven doodmoe de daluren van Supercharger-tarieven, nochtans er zijn nog steeds aanzienlijke wachttijden op sommige radiostation. Kosteloos opladen onder dit uren is doch betrekkelijk verrassend en zullen eigenaren kunnen verleiden eerder (of laat) honingbij afreizen ingevolge oplaadkosten erbij besparen.

  Den promo onderstreept eentje groeiend probleem snee Tesla: geldsommen Supercharger-netwerk dakspant zich in onderbrak omgaan inclusief eentje steeds groter klantenbestand. Tesla bezitting het kwestie gerenommeerd daarbovenop toegezegd wegens de grootte van het televisiekanaal te dubbel klas bij verdrievoudigen, doch zelfs dat vermag geldsommen beperkingen bezitten wanneer ie handelsbedrijf ondersteuning boterham noch-Tesla EV’s test. Wees noch verbouwereerd mits er be en toe gratis daluren word opgeladen om Tesla erop assisteren de groei tijdens regeren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]