More

  Microsoft moest Xbox-ontwikkelkits gebruiken om een ​​’Halo Infinite’-toernooi te houden |

  Zelfs Microsoft voelt den vishaak van aanhoudende Xbox-geldtekorten. Kotaku merkt leeg dat Microsoft bedragen schuilplaats nam totdat ie conventie van Xbox Series X-ontwikkelkits (noch afgebeeld) door deze weekeinde ie eerste figuurlijk Halo Infinite-toernooi, den Heiligenschijn Championship Series’ Raleigh Major, via catalogiseren. Simpel genoemd, het handelsbedrijf kon niet genoeg winkelconsoles vinden doorheen via gebruiken – het “lichaamsgebrek aan den wereldwijde toeleveringsketen existentie reëel”, zei Tahir Hasandjekic, de eSports-voorman van 343 Industries.

  Den dev-kits bedragen “functioneel soortgelijk” aan kant-daarbovenop-klare consoles plus zou hierbinnen diegene modus werken, voegde Hasandjekic toe. Zijkant zien er noch helemaal idem uit, niettemin concurrenten zullen geen verschil moet merken inbegrepen den systemen diegene kant thuis hebben.

  De ironie bestaan dik, maar deze onderstreept ook den ernst van consoletekorten meer dan eentje jaar zometeen de Xbox Opeenvolgingen X maakte zijn opwachting. Het existentie nog steeds moeilijk voort den machine erbij verwerving tussen scalpers en industriebrede chiptekorten, en Microsoft bezit noch vanaf se bevoorrechte toegang totdat zijn inherent hardware. Dat gezegd hebbende, wens het nering er waarschijnlijk geen gewoonte van fabriceren onderbrak ontwikkelaarseenheden tijdens bezigen. Ie zullen onzerzijds noch afvragen als Microsoft ervoor zorgt dat toekomstige persoonlijke HCS-matchups onderschikkend zijn van hierbinnen de winkelzaak gekochte Xbox-systemen, nu juist ie doch ingevolge het publieke imago op via poetsen.

  iDeze inhoud existentie niet vacant doorheen gij privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen bij en laad de bladzijde weer vanwege deze gedurende staren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]