More

  ‘Hades’ is de eerste videogame die een Hugo Award wint |

  Maanden nadat de finalisten beroemd waarden geproduceerd, bezit eentje videogame snee het eerst een Hugo Award geoogst. Gizmodo meldt dat Hades van Supergiant Games de eenmalige prijs sneetje liefste videogame tegoed geoogst, wegens via meer Animal Crossing en The Hinder of Us: Part II ter overwinnen. Creatief directeur Greg Kasavin hield eentje virtuele dankwoord waarin hij vertellen dat hij “erkentelijk” ja dat den organisatoren ie arbeid binnenshuis de spel-industrie erkenden.

  Hades bestaan vacant sinds september 2020, kortstondig voor den Hugo Awards plannen voor ene gamecategorie onthulden binnenshuis november van dat schooljaar. Ie arriveren maar binnenshuis augustus akelig PlayStation- en Xbox-consoles. De titel eigendom uit het generaal een brandend onthaal gekregen wegens snelle roguelike gameplay, een deugdelijk verhaalelement plus mechanica diegene herhaalde playthroughs belonen.

  Of andere games al dan noch respecteren ontvangen, is eentje andere winkel. Er zijn nog geen plannen snijwond een permanente gamescategorie. Den Hugo Awards zijn hierbinnen den loop der jaren echter uitgebreid ingesloten digitale kapitaal naar podcasts plus streaming video. Ie zou noch verwonderlijk geldsommen als games uiteindelijk ene lange termijn ligplaats bezitten, alleen alreeds aldaar den verhaallijnen van fantasy- daarbovenop sci-fi-games steeds geavanceerder geworden.

  Ik wou dat ik den #HugoAwards subjectief had kunnen bijwonen. Ik kon aangezien geen dankwoord namens ie team houden, al ik hier rivierbron een paar woorden had. Ik ben erkentelijk dat den onderscheidingen arbeid te deze categorie erkennen, laat staan ​​het arbeid dat wij bezitten gedaan! pic.twitter.com/S9bfSp1i8H

  — Greg Kasavin (@kasavin) 19 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]