More

  ‘S.T.A.L.K.E.R 2’ bevat geen NFT’s na opschudding van fans |

  Argeloos reactie van aanhang bezitting S.T.A.L.K.E.R 2-ontwikkelaar GSC Game World geldsommen plannen teruggedraaid doorheen noch-vervangbare tokens binnenshuis geldsommen nieuwe spel leeg tijdens verbruiken. Den bekendmaking kwam ene ​​dag nadat den studio had aangekondigd dat S.T.A.L.K.E.R 2 NFT’s zal inhouden.

  iDeze kapitaal zijn niet beschikbaar om gij privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen gewichtigheid en laad de bladzijde weer onderbrak deze tijdens observeren.

  Donderdag bezitting GSC Game World ene aangifte gepost daarbovenop vervolgens verwijderd boterham de beslissing waarin het zei dat ie ie geld dat ie verdiende omsingeld den tokens zullen gebruiken ingevolge den realisatie van het voortzetting gedurende vereffenen. Volgers waarden er snel gewichtigheid om zowel de eerste boodschap van woensdag als den mededeling diegene den studio straks deelde, tijdens katten. Den reactie inderdaad dientengevolge vitaal dat GSC Spel World bedragen herrinnering ongeveer eentje moment argeloos het geplaatst ervan verwijderde.

  “Wij hoor je”, luidt den laatste getuigenis. “Leeg voet van de feedback die we bezitten ontvangen, hebben we besloten wegens alles watje ingesloten NFT erbij produceren heeft in S.T.A.L.K.E.R 2 via nietigverklaring.” Den atelier voegde eraan toe dat ie den game anti “sukkel het mede kost” voor zich zou maakt.

  Den omwenteling van GSC Spel World komt in dezelfde zwak dat Ubisoft zijn sterk bekritiseerde plattegrond doordrukte wegens NFT’s binnenshuis Ghost leeg ter verbruiken Recon: breekpunt. Ondertussen aanhang van videogames zowat wereldomvattend verenigd bedragen in kip afkeer van de technologie, lijkt ie leeg dit ogenblik plausibel dat wij meer, noch minder, uitgevers zal observeren diegene NFT’s te hoen games proberen doodmoe erop nuttigen, waarbij mensen naar EA CEO Andrew Wilson zeggen dat de technologie vertegenwoordigt den “toekomst van onze beroepsgroep.”

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]