More

  NVIDIA’s RTX 2050 laptop GPU slaat een oude naam op nieuwe technologie |

  NVIDIA blaast opnieuw ene oude naam nieuw leven hierbinnen te het assortiment van grafische chips, maar deze keer snee om plus om moderne technologie. Zoals AnandTech meldt, bezittingen ie nering eentje GeForce RTX 2050 laptop-GPU geïntroduceerd diegene klinkt als gerecyclede low-end hardware, maar bestaat gebaseerd bovenop hetzelfde Ampere-ontwerp mits in de RTX 3050-cyclus. Het naamgevingsschema zijn leeg zijn zachtst genoemd verwarrend, niettemin dat levert gij wel up-to-date raytracing te ene mogelijk meer betaalbaar pakket.

  Gij zult genoegen moet gebruiken omsingeld eentje 64-pinnig geheugenbus hierbinnen plek van den 128-kattig pijp van den 3050, plus de boostklok stopt gewichtigheid 1.477MHz tegen 1.740MHz. U krijgt nochtans nog steeds dezelfde 2.048 CUDA-cores en 4 GB GDDR6-herinneringsvermogen, terwijl ie piekstroomverbruik daalt totdat een aantal redelijkere 45 W te vergelijking omsingeld de 80 W van geavanceerdere chips. Dit bestaan gedeeltelijk bedoeld snijwond ‘tussen’-laptops diegene niet ge de chassisruimte of batterijen beschikken snijwondje RTX 30 GPU’s.

  Ie winkelbedrijf bezit mede stuntman instapchips onthuld, de MX550 en MX570, reeds het is timide snee bijzonderheden diegene overigens gaan dan beloften van meer CUDA-kernen, sneller geheugen plus grotere energie-efficiëntie dan den MX450 diegene zijkant vervangen. De MX550 zijn gebaseerd op de 65-plusser Turing-bouwkunst, terwijl den MX570 Ampere gebruikt. Keurig indien belang eerdere MX-chips, bedragen deze bedoeld inkeping dunne plus lichte draagbare toestellen wetsartikelen geïntegreerde graphics mogelijk niet ja genoeg zijn.

  Er is nog een ander kwestie dat overigens gaat dan de branding: het releasevenster. NVIDIA tegemoetzien niet dat den RTX 2050 of nieuwe MX-onderdelen binnenshuis het lentetijd van 2022 binnen de onderneming zal komen inkeping den verzending van laptops. Dat zijn meestal eentje lange doorlooptijd plus suggereert dat NVIDIA de GPU’s reeds aankondigt onderbrak den lei inkeping CES in januari kalmpjes ter vervaardiging. Sukkel den aanleiding evenzeer bestaan, u zult geduld moeten hebben als u eentje laptop ingesloten moderne NVIDIA-graphics wilt, maar systemen met RTX 3050 ongeacht uw bereik wilt vinden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]