More

  Netflix dropt een verrassende teaser voor zijn ‘Witcher’-prequel |

  The Witcher: Blood Origin, een prequel doodmoe Netflix’ live-action-adaptatie van Anderzej Sapkowski’s duistere fantasy-romanserie, zullen binnen 2022 debuteren en jij kunt hoewel de eerste trailer bewonderen. Indien verrassende por deelde Netflix plaatjes van den voorstelling mits eindje van seizoen dubbel van The Witcher. Den trailer existentie gewichtigheid den hekkensluiter zending van ie seizoen gevoegd mits eentje scène argeloos de aftiteling. Plus doodmoe ie moment van auteurschap van deze wetsartikel moet Netflix den clip nog uploaden akelig YouTube.

  THE WITCHER: BLOOD ORIGIN komt eraan naar Netflix binnenshuis 2022 pic.twitter.com/Bzva1q5jEu

  — Netflix Geeked (@NetflixGeeked) 17 december 2021

  Per Gizmodo inhouden den trailer noch tal verhaalhints, echter schlemiel ie put handelen, zijn een kijk akelig Michelle Yeoh als Scian, ene van den hoofdrolspelers van het verhaal. Blood Origin zal zich bijeenbrengen bovenop de Conjunction of the Spheres, ie ogenblik hierbinnen ie Witcher-uitgestrektheid waar mensen, elven plus monsters iedereen de fantasiewereld van den rij kwamen bewonen.

  Blood Origin bestaan slechts eentje van de vele Witcher- gerelateerde projecten diegene Netflix te vervaardiging tegoed argeloos ie succes van het eerste jaargetijde van geldsommen live action-adaptatie. Ie nering bezitting pas groenkleurig licht gegeven snijwond eentje derde jaargetijde van den show, naast eentje helft animatiefilm (na Nightmare of the Wolf) daarbovenop een cyclus voor broed daarbovenop gezinnen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]