More

  Krijg 20 procent korting op deze vijf-in-één oplader voor Groene Maandag |

  Oplaadtechnologie evolueert voort gelijke tred onder vrijen met de moderne consument. Inclusief toestellen indien een aanraden, laptop, koptelefoon plus ene smartwatch leeg sleeptouw, moeten mensen fatsoenlijkheid menen om eentje ​​einde ter produceren aan de wirwar van kabels daarbovenop ervoor ter zorgen dat zijkant noch non-stop wegens dunne kabels heen wielrijden snijwondje kip gadgets.

  Indien gij’ Mits Apple-gebruiker bovenop zoek existentie akelig ene elegante manier om uw apparaten tijdens het opladen erbij ordenen, bestaan deze ofschoon ene inderdaad moment om tijdens investeren binnen de OMNIA Q5 Power Station. Het bestaan erbij boodschap snee ene toegevoegd 20 percent korting snijwond Groene Maandag indien je den promotiecode GREEN20 gebruikt.

  Deze vijf-te-één krachtcentrale be Kickstarter bestaan bijzonder ontworpen ingevolge iPads, Apple Watches, iPhones, AirPods plus Apple Pencil synchroon bovenop gedurende laden. Niet dolletjes dat, doch het biedt mee optimaal opberggemak terwijl ie minimale gelegenheid hierbinnen deeg neemt bovenop uw schrijftafel, wat vooral handig existentie indien u kabelwarboel probeert via bekleden.

  De Q5 bestaan vervaardigd met modulaire onderdelen, dus jij kunt ie laadstation daarbovenop het laadstation bijzonder bezigen als gij wilt. Anders zorgen USB-A- daarbovenop USB-C-poorten voor compatibiliteit omsingeld alle Apple Watch-opladers diegene u bezit, terwijl den oplaadpads de iPhone, Android-apparaten, AirPods, AirPods Pro, den Apple Watch, Apple Pencil van den helft mensenleven of andere oordopjes ondersteunen diegene vermag draadloos werd gevoed.

  Den standaard bestaan zelfs ergonomisch ontworpen inclusief eentje bereik van 15 totdat 20 graden, waardoor makers geweldige hoeken bezitten om vanuit onder werken tijdens het opladen. Ten slotte bezittingen de OMNIA Q5 alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen getroffen, waaronder dekking tegen oververhitting, overladen en vreemde voorwerpen.

  Laad uw toestellen op eentje slimme manier bovenop. Den OMNIA Q5 zou u normaal gesproken $ 120 terugbrengen, maar snijwond een beperkte oer kunt u 20 procent reserve korting krijgen leeg de verkoopprijs plus uw bureaumeubel toerusten sneetje $ 80 wanneer u promocode GREEN20 toepast bij het betalen.

  Eerbiedigen onderhevig aan variatie.

  werkt gemeenschappelijk inclusief StackSocial om u deals onder bieden uit den nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Deze bulletin ontstaat geen redactionele autorisatie plus we verdienen een deel van alle verspillen. Als jij vragen hebt over de producten die je alhier ziet of eerdere aankopen, neem dan alhier aansluiting doodmoe inclusief StackSocial-bijstandsuitkering.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]