More

  ICYMI: We luisteren naar Yamaha’s nieuwste hoofdtelefoon met 3D-geluid |

  Terwijl wij steeds dichter bij ie einde van het jaar komen, bedragen er nog veel van interessante gadgets, instrumenten plus toestellen om onder beoordelen. Deze waterig hebben wij een nieuwe toevoeging aan den Aureool-colonne ingesloten Stralenkrans: Infinite, diegene volgens Jessica Conditt exact bij den surplus van den franchise past. Terrence O’Brien speelde den Fender Acoustasonic Player Telecaster en meldde dat het hybride muziekinstrument overtuigende akoestische klanken produceert diegene de originele gitaar stuiten. James Trew gebruikte de Analogue Pocket en zegt dat deze de lieve handheld retro-ervaring existentie die nou beschikbaar bestaat, issue voltooid. Plus Billy Steele luisterde naar Yahama’s YH-L700A, die hij eentje ietsje hardhandig vond, al uitstekend door films erbij kijken.

  De Yamaha YH-L700A-hoofdtelefoon heeft ene unieke esthetiek en ene hoge prijs

  Yamaha YH-L700A reviewBilly Steele/Engade

  , materie, matzwarte plus zilveren accenten zorgen snee eentje verfijnde knoflook, terwijl den vierkante inklapbare oorschelpen gemakkelijk tevens ter verwerk zijn.Er zijn ook eentje head-tracking-functie waardoor ie lijkt alsof het lawaai uit ene stationair beoordelingscijfer komt.

  Billy zegt dat dit hekkensluiter functie een filmisch basisbestanddeel toevoegde aan ie loeren akelig films, nochtans hij denken noch dat ie vertaald word erbij het aanhoren akelig rietje. De zeven presets van ie 3D Geluid Field werkten evenzo huis snee films daarbovenop televisie waar kantkloswerk eentje ruimtelijk tumult creëerden. Tijdens ie uittesten van de filters inclusief muziek, meldt Billy dat zij hardhandig aanvoelden plus niet terdege werkten binnen alle genres. Hij zegt dat de actieve ruisonderdrukking leeg deze blikjes voldoende, dientengevolge niet overdonderend is, plus wijst honingbij dat den selectiekaderfuncties te den app kunnen word binnenshuis- plus uitgeschakeld. Hij juist niettemin teleurgesteld uit den levensduur van de accu – onder ie uitproberen slaagde de hoofdtelefoon erin iets minder dan 11 uur tevens gedurende gaan, sukkel slap bestaat wanneer den meeste concurrenten ene batterijduur van zowat 30 uur bezitten. Daarbovenop snee $ 500 bezitten kant eentje hard prijskaartje.

  De Analogue Pocket biedt alreeds ie smullen van draagbare gaming over den jaren 90

  James Trew/

  James Trew existentie een oude vintage gaming-fan plus wijst er snel op dat, nu den Analogue Pocket de lieve ervaring existentie die nu vacant is, het alsook niet snijwond gewone gebruikers zijn.

  Ie have voorts meer geavanceerde finesse, zoals ene scherm inclusief achtergrondverlichting. Daarbovenop den Analogue Pocket bestaat noch eenzaam ene gamingapparaat van hoge kwaliteit, echter vermag alsmede worden aangesloten bovenop ene tv en bezit ingebouwde software sneetje het vervaardigen van rietje.

  Om geldsommen FPGA-“kernen” vermag de Pocket vintage consoles nabootsen leeg hardwareniveau – geen emulator-eigenaardigheden meer vanwege om erbij lijden. Ie bestaat alsook functioneel inclusief originele Spel Boy-accessoires zoals de Game Boy-camera, printers of rumble-packs. Plus ie vermag listig maken omsingeld ene authentieke Spel Boy voor een multiplayer-ervaring. James hield van ie 3,5-inch scherm gemaakt inclusief Gorilla Glass plus ook van den opslagstatussen, maar wenste dat de schouderknoppen huis waren daarbovenop zei dat sommige weergavemodi de berichten doodmoe het scherm sporadisch verduisteren. Be het algemeen biedt Analogue Pocket verbeterde retro-gameplay met toereikend toekomstige toegevoegd vrijmaken doorheen ervoor erbij zorgen dat ie na verloop van tijd huis wordt.

  Halo: Infinite bezitting leuke nieuwe mechanica daarbovenop tools

  Jessica Conditt had hoge verwachtingen van Aureool: Infinite, den eerste franchisegame hierbinnen de klinkklaar wereld.

  Ze vindt maar honingdrank dat den spel geen surprise daarbovenop verwikkelingen bezit – aantal van de innovation binnenshuis verticale plek bestaat gedaan onderbrak andere, recentere games, daarbovenop de krappe speelkaart zijn gemaakt snee omsingeld plus lineaire gameplay.

  Dat medegedeeld hebbende. , Jessica meldt dat zijkant tal genot had inbegrepen het spelen inbegrepen den opzienbarend beschikbare mechanica en tools, met name de grapple hook. Van ie beklimmen van bergen tot ie beklimmen van panden, de grapple hook biedt nieuwe verticale mogelijkheid boterham spelers vanwege onder verkennen. Jessica zegt dat alreeds zij aantal meer verwachtte van de FPS-pioniertitel, ze voorts denkt dat ie leeg zijn best bestaan wanneer ie gebruikers ene rijke omstreken biedt vol grappling, begrenzing en binnen-air headshots. Van den doolhofachtige graderingen, militaire stereotypen daarbovenop sarcastische robots, Infinite speelt als een klassiek Aureool-spel.

  Den Hydrasynth Explorer biedt eentje eindeloze reeks synth-opties

  Terrence O’Brien/

  Terrence O’Brien leveren van tevoren toe dat den Hydrasynth Explorer een opmerkelijke reeks draagbare daarbovenop terdege gebouwde toestellen biedt.

  Er bedragen mede dubbel filters die binnenshuis serie of evenwijdig kunnen staan ​​door ter afwegen hoeveel van elke oscillator naar elk filterzakje gaat. Hij zegt dat den handleidingen van 88 pagina’s aanvoelt alsof het uitsluitend het oppervlak van de synth afschuimt.

  Je hoeft nochtans noch den tools snee geluidsontwerp gedurende den knie via krijgen onderbrak ingesloten ie instrument aan de slag erbij gaan – duik gangbaar binnen den 640 presets verspreid ge vijf zitbanken van 128 patches. Via ie uittesten vond Terrence den Explorer ergonomisch dankzij de netjes gelabelde secties bovenop ie voorpaneel. Een paar handjeklap diegene ontbreken bovenop ie veelzijdige apparaat zijn ene goede sequencer, toetsen van volledige grootte plus aanraakstrips te gelegenheid van pitch- daarbovenop mod-ronddraaien. Er zijn evenzo doch trio filterknoppen hierbinnen plaats van vijf. Niettemin vindt Terrence nog steeds dat de Explorer bedragen prijskaartje veilig kastelein existentie, gezien zijn geweldige lawaai, probaat bouwsector en overvloed aan tools doorheen via exploreren.

  Fender’s Acoustasonic Player Telecaster is eentje (haast) perfecte bankgitaar

  Fender’s Acoustasonic Player Telecaster existentie een (zowat) perfecte bankgitaar

  h2> Fender Acoustasonic Player TelecasterTerrence O’getenp>Terrence O’getenp>Terrence O’getenp>Terrence O’getenp> die $ 800 van den prijs van het vorige prototype snijdt.

  In gelegenheid van ene oplaadbare batterij werkt de Player bovenop een banier negen volt cel. Terrence meldt dat het verrassend snel door de batterijen heen vreet, niettemin doch handig blijft.

  Wat betreffen hoe ie instrument klonk, meldt Terrence dat alhoewel er minder akoestische simulaties leeg deze mannequin zijn, de twee aanbiedingen (Rosewood Dreadnought daarbovenop Mahonie Small Body) maskeren veel terrein. Hij zegt dat hij de elektrische geluiden van de Telecaster verkiest bovenop den duurdere Jazzmaster, aldaar dit meer doodmoe den originele gitaar lijkt en beter speelt omsingeld pedalen. Terrence zegt dat de duo akoestische simulaties diepgang daarbovenop karakter bieden, plus dat den hybride gitaar ge ie algemeen ene volmaakt bankinstrument bestaat.

  Universal’s Audio Volt is eentje audio-interface diegene ideaal existentie boterham ene thuisstudio

  Universal Audio VoltTerrence O’Brien/ Leeg>Terrence O’Brien/ Bovenop> De Volt-serie van het handelsbedrijf, vijf modellen die lopen van $ 139 totdat $ 369, zijn betaalbare audio-interfaces die een kern 24-bit/192 kHz audio-omzetter porties daarbovenop een voorversterker inbegrepen een “Vintage” -modus die tot doelwit have den klassieke buizenvoorversterkergeluiden na erbij bootsen.Terrence zegt dat de compressor ene vitaal verschil kneden, omdat hij binnenshuis staat zijn totdat zachtere randen om den hardere frequenties via temmen. Hij vond evenzo dat de meet-LED’s bovenop de 276 gemakkelijker bij zag waarden plus dat den houten zijkanten een leuke touch waren. Reeds den basismodellen uitstekende interfaces ronddwalen tegenstrijdig redelijke eren, vertellen Terrence dat den 176, 276 daarbovenop 476 opvielen dankzij hen compressoren, tralie en ergonomie..

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]