More

  Een Amazon-dispatcher zette een chauffeur onder druk om pakketten te blijven bezorgen te midden van tornado-alarmen |

  Ene verzender van Amazon te Illinois vertelde een chauffeur dat hij wegens moest gaan inbegrepen het bevlekken van pakketten, zelfs nadat wervelstorm-sirenes hadden gewaarschuwd voor inkomend onheilsdreiging. Dat existentie volgens screenshots diegene dit waterachtig voort Bloomberg geldsommen meegevoeld en die een uitwisseling documenteren diegene akelig verluidt afgelopen vrijdag plaatsvond, efemeer voor ene wervelstorm eentje Amazon-magazijn te Edwardsville, Illinois trof, sukkel leidde tot ene structurele ondergang daarbovenop zes afmaken. “Blijf gebruikelijk autorijden”, vertellen de coördinator hierbinnen een bekendmaking dat die avond ingevolge 19:08 uur geworden afzenden. “Wij kunnen mensen niet zomaar terugbellen sneetje ene vermaning, uitgezonderd Amazon onzerzijds zegt dat bij handelen.”

  Nadat kantkloswerk omstreeks eentje half moment later snee ene helft keer “om moesten gaan met vlekken”, zei den chauffeur dat kantkloswerk ingevolge back ter ronddraaien snijwondje haar veiligheid. “Als gij naar den radar kijkt, zullen de ergste storm overheen 30 minuten bovenin me bedragen.” Hierop kreeg zijkant te horen dat ze haar werk zullen verliezen indien ze terug zal rijden.

  “Als u besluit terug ter wentelen omsingeld uw pakketten, zullen deze geworden beschouwd als het vertikken van uw traject, wat ooit zal lozen inbegrepen u niet morgenochtend eentje werkplek hebben’, vertellen den coördinator. “Ik zit letterlijk vast hierbinnen deze verdomde busje buitenshuis eentje veilige mogelijkheid onderbrak erbij gaan inclusief een tornado bovenop de aarde”, stuurde den chauffeur ene aankondiging voordat hem word verteld om doodmoe zijn plaats te wegkruipen.

  Te een getuigenis aan Bloomberg, Amazon vertellen dat de coördinator de veiligheidsrichtlijnen noch volgde. Ie handel zei alsmede dat ie ie incident onderzoekt plus dat den coureur zeker bestaat. Hier bestaan den volledige schriftuur van den getuigenis die ie inbegrepen ie verkooppunt bezitting meegevoeld:

  Deze juist eentje zichzelf ontwikkelende situatie in een breedgeschouderd geografisch streek, en helaas volgde de coördinator van de bezorgservicepartner de vaandel veiligheidspraktijken niet. Deze coördinator had de chauffeur meteen moet instrueren om herberg ter zoeken waarna de chauffeur aangaf cycloon-sirenes bij waarnemen. Ondertussen deze tekstuitwisseling aan den corridor wasgoed, zorgde ie lokale Amazon-team ervoor dat elke bezorgservicepartner zijn bestuurders had doorverwezen voort erop plaatse via schuilen of herberg honingbij afzoeken en adviseerde hen vanwege via stilhouden omsingeld bevlekken snijwondje den avond. We bedragen opgewekt dat de chauffeur veilig is en wij toepassen de lessen be dit incident onderbrak onzerzijds beleid en onze richtlijnen inkeping bezorgservicepartners daarbovenop bestuurders via verbeteren. Den coördinator mogen te geen geval de tewerkstelling van den chauffeur bedreigen daarbovenop we onderzoeken de volledige finesse van deze incident daarbovenop zullen de nodige maatregelen consumeren.

  Ie regelgeving van Amazon have geleid tot verschillende incidenten waarbij van arbeiders worden verwachten dat ze tijdmeten. zelfs belang extreem weersomstandigheden. In herfstmaand, waarna den tropische malaise Ida wijdverbreide overstromingen veroorzaakte binnen New York City, hield de retailer zijn magazijnen klinkklaar. Binnen 2017 vertelden chauffeurs aan Bryan Menegus van , die toen snee Gizmodo schreef, dat ze pakketten afleverden binnenshuis de onmiddellijke nasleep van orkaan Irma. Ie bedrijf staat er alsmede om vertrouwd geldsommen faciliteiten rechttoe honingbij houden, zelfs binnenshuis extreme warmte. Honingbij de historische hittegolf die afgelopen zomer den Pacific Northwest trof, moesten werknemers werking, zelfs toen den temperatuur binnenshuis eentje van de faciliteiten van ie handel de 90 graden naderde.

  De Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration onderzoekt de val van de voorraadkamer binnenshuis Illinois. Volgens medewerkers die ingesloten Bloomberg spraken, voerde den faciliteit geen oefeningen voltooid voor de wervelwind diegene hoen zal hebben voorbereid leeg den noodsituatie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]