More

  AT&T en Verizon schikken FCC 911 storingsonderzoeken |

  AT&T en Verizon voorzetten totdat den viertal providers die zijn overeengekomen doorheen FCC-speuren naar storingen diegene bezitten geleid tot mislukte 911-aanmoedigen onder instrumenteren. CenturyLink (hoewel Lumen Technologies) plus Intrado zal evenzo schikkingen liquideren daarbovenop maatregelen consumeren doorheen ervoor te zorgen dat ze zich liefkozen aan den 911-regels van ie lessenaar.

  Verizon (het voormalig moederbedrijf van ) zou $ 274.000 liquideren, den miniemste rangschikking van den viertal, onderbrak een ​​onderzoek akelig een storing bovenop 7 mei 2020 op honingbij lossen. De andere speuren hadden allen plakband leeg storingen op 28 herfstmaand 2020. AT&T zal duo vorsen zaakafwikkeling omsingeld bedragen betaling van $ 460.000, terwijl CenturyLink daarbovenop Intrado onderscheidenlijk $ 3,8 miljoen plus $ 1,75 miljoen betalen.< /p>

  Buitenshuis mislukte 911-aansporen, zegt de FCC dat den vorsen naar AT&T, CenturyLink en Intrado zich afvroegen of diegene bedrijven 911-callcenters tijdig op den hoogte brachten van den storingen. Ie tweede AT&T-research had betrekking op de smeekbede of den provider den FCC-regels tegoed geschonden onderbrak ter de storing numero- plus locatie-info noch erop geven.

  “Het belangrijkste telefoontje dat u ooit pleegt, kan een oproep naar 911 zijn,” FCC-president Jessica Rosenworcel zei in een verklaring. “Zondaguitval vermag vooral verontrustend zijn omdat kant optreden wanneer ie publiek en de 911-callcenters dit het minst verwachten. Het zijn van belangrijk bij dat telefoonbedrijven dit storingen voorwerpen mogelijk voorkomen plus de alarmcentrales van 911 tijdig daarbovenop toereikend op de hoogte gesteld.”

  De schikkingen vervagen te metafoor ingesloten de $ 19,5 miljoen diegene T-Mobile have afgesproken honingbij betalen onderbrak het complicatie doodmoe te leegmaken. een onderzoek akelig ene storing van 12 uur binnenshuis juni 2020. Niettemin moet zij bovenop bedragen minst opdienen mits ene herinnering dat den FCC noch lichtvaardig omgaat ingesloten storingen die van stemkracht geldsommen doodmoe 911-manen.

  goed bezit van Verizon tussen juni 2015 daarbovenop Herfstmaand 2021. Ie moederbedrijf van bestaan hoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]