More

  Apple’s openbare macOS 12.2-bèta bevat een snellere muziek-app |

  Apple bezittingen den macOS 12.2 bèta-update uitgerold inkeping openbare testers binnen zijn bètaprogramma, slechts een dag nadat deze beschikbaar kwam snee ontwikkelaars. Zoals 9to5Mac opmerkt, wordt het besturingssysteem aanleveren met ene nieuwe naslag-app die Apple had herbouwd mits een volledige native applicatie. Apple introduceerde den speciale naslag-app van macOS binnen 2019, doch voor sommige porties ervan behield het enkele iTunes-elementen, schlemiel inhouden dat het nog steeds webinhoud binnen de app weergeeft.

  Op ondergrond van sukkel 9to5Mac eigendom waargenomen, macOS 12.2 beta tweedehands AppKit, het framework dat nodig bestaat door applicaties eentje native interface te geven. Qua buitenzijde zou er geen vitaal onderscheid geldsommen, echter den nieuwe app zal blijkelijk sneller arbeiden. Afzoeken akelig nummers binnen Opzoeken, bijvoorbeeld, zou sneller verschijnen omdat den resultaten werd weergegeven doodmoe ene native interface, terwijl scrollen soepeler zou aanvoelen plus trackpad-bewegingen responsiever zullen aanvoelen.

  Buitenshuis ene gloednieuwe Opzoeken-app, zullen macOS 12.2 ie scrollen te Safari eveneens soepeler produceren snee de 14- daarbovenop 16-inch MacBook Voor-modellen die verversingssnelheden tot 120 Hz bemoedigen. Doorheen macOS 12.2 te uitproberen, moeten jij ie macOS Developer Beta Access Utility downloaden plus installeren. Je hebt dan toegang tot de nieuwste bèta-update in het deelsoort Software-update van Systeemvoorkeuren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]