More

  Adidas’ eerste NFT-drop levert $23 miljoen op |

  Adidas’ eerste NFT-poging lijkt ene hit te geldsommen. The Block eigendom vernomen dat de samenwerking met Bored Ape Yacht Club, Gmoney daarbovenop Punks meer dan $ 23 miljoen hierbinnen Ethereum bezittingen ingehaald, tussen ene $ 15,5 miljoen “Early Access” -stadium en $ 7,5 miljoen in eentje algemene verkoop. Alles belang elkaar bracht den terechtkomen nagenoeg 30.000 NFT’s op, ondanks eentje hapering diegene Adidas ertoe bracht vroege transacties onder pauzeren.

  Het aantal klinkt misschien noch groot snijwondje zo’n vertrouwd handelsnaam, maar Adidas beheerde het omschrijving van $ 538,4 miljoen in marge onder ie hekkensluiter kwartaal – $ 23 miljoen ge eentje digitale release binnen beperkte oplage bestaan aanzienlijk. Meer verspillen naar deze zullen de marge van Adidas kunnen overtreffen, ondertussen NFT’s de hype-gradaties krijgen diegene voorheen dolen reserveren aan sneakers.

  De waarschijnlijkheid existentie groot dat gij daardoor meer NFT-releases zult bekijken, ingevolge nog maar erbij zwijgen van een grotere betrokkenheid belang metaverses . Noch dat Adidas per se veel keus eigendom. Nike kocht RTFKT correct onderbrak geldsommen betrokkenheid bij NFT’s plus metaverse verzamelobjecten zoals schoeisel tijdens verdiepen, en Adidas riskeert terrein uit tijdens staan ​​mits ie ene van geldsommen uiterst boterham de hand liggende rivalen noch tegengaat.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]