More

  Aanbevolen literatuur: Hoe een Netflix-serie de Formule 1 veranderde |

  Drive to Survive — den F1-documentaire diegene eentje sport tegoed veranderd

  Matt Slater, The Athletic

  Een F1 jaargetijde eindigde afgelopen weekend met meer drama dan Netflix-producenten konden dromen, daarbovenop niet den service, niet den raceserie zullen klagen. Den documentaire-achtige gelid Formula 1: Drive to Survive bezitting de F1-fanbase enorm uitgebreid sinds ie opwachting binnenshuis 2019, dankzij filmische toegang achter den schermen totdat coureurs, teams en tactieken van ie vorige jaargetijde. “Nergens zijn dat effect duidelijker geweest dan in Amerika”, schrijft Slater.

  Hoe Shein Amazon versloeg in geldsommen inherent spel – en fast fashion weer uitvond

  Louise Matsakis, Meaghan Tobin plus Wency Chen, Surplus van de bodem

  Mits eentje influencer een gebruikt winkelvondst plaatst, wordt deze den nieuwste modetrend. Fast fashion-bedrijven inrekenen snel binnenshuis bovenop wat populair zijn op sociale communicatiemiddelen plus Shein heeft eentje miljardenbedrijf gecreëerd dat exact dat doet.

  Robert Downey Jr.: alhier leest u hoe u ontdekkingen kunt versnellen wegens den planeet tijdens helpen

  Robert Downey Jr en David Lang, Fast Company

  Ironman heeft enkele ideeën overheen hoe wetenschappelijke financiering kogelrond gedurende krijgen, ingesloten het argument dat de snelle reactie leeg de pandemie moet werd toegepast vanwege de planeet ter redden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]