More

  Wat is er gebeurd met het ‘Meta’ Instagram-handvat? |

  Toen Facebook aankondigde dat ie van naam veranderde naar Meta, inderdaad het handel bedacht. Onmiddellijk nadat Mark Zuckerberg ene meanderende keynote had gehouden waarin hij den baten van den metaverse prees, onthulde het handel dat het geldsommen iconische “thumbs up” -bord dat leeg ie hoofdzetel te Menlo Park staat, weer had geverfd. Tal van bedragen sociale communicatiemiddelen-accounts geldsommen eveneens overgeschakeld, van Facebook akelig Meta.

  Buitenshuis één key-account dan. Zoals velen destijds opmerkten, had ie handelsbedrijf geen zelfbeheersing overheen den @Meta-handle op Instagram. Ie behoorde toe aan eentje klein maandblad voltooid Denver genaamd META. Leeg de dag van Facebook’s aankondiging plaatste ie nering, dat lifestyleverhalen ge motorfietsen publiceert, een foto van diverse printproblemen ingesloten het onderschrift ‘Sinds 2014’.

  Die avond werden recente berichten van ie @Meta-account afgeladen met opmerkingen diegene de drager opkrikken onderbrak het account erbij “liefhebben”, of ie op geldsommen minst voor eentje hoge prijs onder verkwisten. “Vasthouden vast plus verkoop hard”, schreef ene gebruiker. Nochtans de volgende dag juist het account bovenop mysterieuze wijze verdwenen, zoals Quartz meldde. Ie is onduidelijk watje er precies existentie gebeurd, niettemin @Meta bezittingen ofschoon alle vermogen van den vorige @Facebook Instagram-pagina ondergebracht. Berichten doodmoe ie account dateren van vóór 28 oktober, alsof ie sociale netwerk ie altijd had gecontroleerd.

  Maar er geldsommen nog steeds uittekenen van bedragen voormalige Instagram-account op bedragen webstek. De webstek van ie onderneming linkt nog steeds akelig zijn oude instagram.com/meta-account. Bizar genoeg geeft het verklappen doodmoe die verbinding per de webstek van den verspiller een lapsus leeg, evenals ofschoon linkt het akelig dezelfde URL mits het nu wegens Facebook beheerde Meta-account. Screenshot /

  Doodmoe dinsdag kondigde Ben Geise, ook-oprichter en hoofdredacteur van META, aan dat het uiterst recente nummer van ie maandblad zal het laatste bedragen erbij den naam die ie al meer dan acht schooljaar had gebruikt. “We waarderen onze individualiteit bovenin alles, dus toen ie journaal brak dat ene corporate Goliath bedragen naam veranderde te Meta, voelde het als een klap in ie gezicht”, streep hij binnen ene blogpost. “Met ene druk doodmoe de schakelaar word onze exterieur abrupt verwaterd en we ronken hoe onze naam door de vervoer liep en wegspoelde inclusief iets wetsartikelen wij geen beheersing voltooid hadden.”

  Geise reageerde noch leeg gebed doorheen commentaar , dus het existentie moeilijk wegens exact onder kennis wat er bestaan gebeurd.

  En den condities inschatten dat bedrijven geen handelsmerkschendingen kunnen claimen mits den accounteigenaar ie snee eentje noch-gerelateerd doelwit gebruikt. “Ie gebruik van andermans merk op een methode diegene niets ter vervaardiging bezittingen ingesloten het product of den engageren waarvoor het sticker bestaan verleend, is geen schending van het handelsmerkbeleid van Instagram”, poneert het beleid. “Instagram-gebruikersnamen word verstrekt doodmoe ondergrond van wie het eerst komt, ie aanvankelijk maalt.”

  Natuurlijk wisselen accounts en handgrepen vaak niettemin van hand. Van bedrijven bestaat bekend dat zijde escrow-services toepassen om gedurende afpingelen over accountoverdrachten, terwijl anderen schaduwrijkere marktplaatsen bezitten tweedehands voort toegang erbij krijgen tot accounts met wenselijke handvatten.

  Maar den praktijk zijn tevens officieel wederrechtelijk om den servicevoorwaarden van Instagram. “Je kunt geen account of data diegene je van ons of onze Service hebt kopen, verkwisten, licentiëren of terugloop”, staat binnenshuis den servicevoorwaarden. “Deze omvatten pogingen wegens schattig opzicht van uw account erbij kopen, verspillen of over tijdens dragen (schattig uw gebruikersnaam); inloggegevens of badges van andere gebruikers vragen, oogsten of bezigen; of Instagram-gebruikersnamen, wachtwoorden of ongepaste toegangstokens opvragen of verzamelen.”

  Dat roept vragen op of Facebook zijn eigen regels bezitting omzeild vanwege toegang bij krijgen tot ene felbegeerde gebruikersnaam, ie soort aktie dat andere gebruikers routinematig exporteren inkeping verboden.

  Een voorlichter van Instagram reageerde noch meteen bovenop eentje eis om commentaar.

  Voorlopig zegt den uitgeverij META dat het gericht existentie op den toekomst. “Ons handelsnaam zijn aantal meer dan eenzaam ene naam. Wij vertegenwoordigd ene wijze van leven’, streep Geise. “Wij verdedigen voort ie zeldzame ras van mensen te inspireren daarbovenop aan onder moedigen diegene onbeschroomd genoeg zijn om hen dromen na erop jachtpartij plus nooit meer achterom erop kijken.”

  Update 16/12 19:10 ET: A Een woordvoerder van Meta vertellen dat er geen handelsmerkclaims of juridische bedreigingen dolen contra META de uitgever, maar weigerde commentaar erbij geeft op de vraag of het sociale netwerken contact had gehad inbegrepen het tijdschrift of dat zij een vergoeding hadden gekregen snijwond hun gebruikersnaam. “Wij staan ​​mensen toe hen gebruikersnaam op Instagram tijdens wijzigen”, zegt Meta-voorlichter Stepahnie Otway in eentje mededeling.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]