More

  Uber gaat ergens volgend jaar ‘autonome’ voedselbezorging testen |

  Uber plus zelfstandig voertuigbedrijf Motional hebben vandaag ene coalitie aangekondigd snijwond “autonome leveringen” erbij Uber Eats. Zoals jij gij misschien kunt proposities, zijn er enkele kanttekeningen.

  Het bestaan de bedoeling dat de pilot ergens binnenshuis “sart 2022” van begin gaat, alhoewel Motional (identiteit eentje partnerschap tussen Hyundai en Aptiv) geen verdere kleinigheden voltooid den timing zal schenken. Het volledige scala aan voedselopties dat gewend beschikbaar bestaat onder Uber Eats, is voorts noch vacant. Binnen mogelijkheid daarover zal klanten schiften uit “ene samengestelde set maaltijdpakketten van geselecteerde restaurants.”

  Deze snaak venture zal evenals noch per se “driverless” geldsommen. Een Motional-voorlichter vertelde dat “we den service zal lanceren inclusief veiligheidsmedewerkers die binnen ie vehicle present zijn.” Niet geheel autonome leveringen van maaltijdpakketten zal werd arbeidsongeschikte tot Santa Monica, Californië, artikelen ene groot portie van Motional’s team werkt.

  Andere slepende vragen, bijvoorbeeld ie aantal voertuigen dat Motional van plan is bovenop de openbare weg via geplaatst , of binnenshuis welke weersomstandigheden zijkant mogen opereren, blijft onbeantwoord.

  Ter geldsommen oorspronkelijke opperen was Uber eerst van plattegrond ingevolge het semi-geprofessionaliseerde personeelsbestand sneetje taxichauffeurs onderbrak bij deponeren hierbinnen ene inmiddels personeelsbestand, plus vervolgens via verwijderen diegene overheadkosten volledig vanwege via beleggen binnenshuis zelfrijdende voertuigen. “Den beweegreden dat Uber vlucht schenkkan bedragen, bestaat dat gij betaalt sneetje de andere vent hierbinnen den automaat”, zei toenmalig CEO Travis Kalanick binnenshuis 2014, “Als er geen andere gozer te de auto zit, bedragen de kosten onderbrak eentje ​​Uber ergens heen gedurende brengen goedkoper. ” Zes jaar later verkocht het bedrijf zijn zelfrijdende afdeling, bekend mits den Advanced Technologies Group, aan Aurora.

  Sindsdien have Uber partnerschappen nagestreefd inbegrepen externe zelfrijdende bedrijven, naar Waymo. Motional bezitting eentje voortdurende coalitie omsingeld Uber’s belangrijkste rivaal, Lyft, vanwege binnen 2023 een autonome vloot gedurende wegschieten. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]